MESAJE emotionante de La Multi Ani pentru FRATELE meu. La multi ani fratemiu

Am facut o mica selectie din cele mai frumoase si emotionante mesaje de  la multi ani frate drag, la multi ani fratele meu mai mic sau mai mare, texte de urari de ziua de nastere cu la multi ani binecuvantati frate.

Speram sa va bucurati de aceste mesaje de la multi ani de ziua ta frate si sa le folositi si ca sursa de inspiratie atunci cand este cazul sa trimiteti o urare de la multi ani frate de ziua numelui.

1) Sanatate si tot ce-ti doresti fratele meu, sa ai parte de ce ai visat si de ceea ce iubesti. La Multi Ani, sanatate si o viata infloritoare!

2) La mulți ani, fratele meu mai mic! Ești tot ce mi-am dorit și vreau să știi că te iubesc tot mai mult pe zi ce trece. Îți doresc să ai o zi minunată, iar dacă nu va părea așa, mă voi ocupa personal de acest lucru. La Mulți Ani!
mesaje urari la multi ani fratele meu mai mic

3) Zilele de naștere înseamnă un un nou început și un moment perfect pentru noi țeluri în viață. Înaintează cu încredere și curaj! Ești o persoană foarte specială. La mulți ani fratele meu mai mare!!!

4) Iti doresc ca viata ta sa-ti fie la fel de frumoasa precum sentimentul de iubire, gingasa ca zambetul tau si linistita ca marea cand nu adie vantul! La multi ani frate de la sora ta cea mica!

5) Astăzi este o zi minunată, ziua ta de naștere, fratelo!!! Îți doresc ca viața să îți ofere momente fericite și unice, zâmbete prietenoase și sincere, soarta sp te răsfețe cu sănătate, frumusețe, noroc și bunăvoință. La Mulți Ani, fratemiu!!!

6) Îți doresc ca în fiecare an numărul de lumânări din tort să scadă, iar numărul de petreceri și urări de La mulți ani să crească!

7) Sa ai o zi presarata cu zambete si infrumusetata de oameni care tin la tine! Fie ca toate gandurile bune sa devina realitate, visele sa se materializeze, prietenii adevarati sa ramina mereu aproape, iar dragostea sa fie cea pentru care merita sa traiesti o viata! La Multi Ani fratemiu!

8) Ești cel mai puternic barbat pe care l-am cunoscut-o vreodată. Singura mea dorință este să îți văd fericirea în ochi în fiecare zi. La Mulți Ani, dragul meu frate mai mic!

9) Nu am cuvinte să exprim cât de fericit/ă sunt că îți mai sărbătorești un an din viață! Îmi doresc ca de ziua ta, și de-a lungul timpului, să fii mereu fercit/ă și sănătos/oasă. Să nu te schimbi niciodată fratemiu. La mulți ani!

10) Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani!

11) Mă bucur că am un astfel de frate ca tine! Îți doresc un noroc infinit care să-ți transforme visele în realitate și să te facă cel mai fericit! La Mulți Ani!

Ziua de naștere este ocazia perfectă să îi transmiți fratelui urări de La Mulți Ani prin care să îi spui cât de mult îl iubești și îl prețuiești. Ți-am făcut o listă cu cele mai frumoase mesaje pentru fratele tau cel drag si speram ca ti-a fost de folos!
MAI POTI CITI