In 2020, 400.000 de BUGETARI vor fi daţi afara iar COTA unica va fi ANULATA!

Scenariu de groaza pentru 2020 prezentat investitorilor germani din România de catre preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Germane, Dragoş Anastasiu.

Acesta sustine ca in anul 2020 un Guvern cu prim-ministru tehnocrat va ajunge la putere în România, si va lua măsura disponibilizării a 400.000 de bugetari, iar ulterior acest guvern tehnocrat va lua decizia renunţării la cota unică de impozitare şi adoptarea impozitării progresive.

Dragoş Anastasiu motiveaza aceste posibile măsuri de austeritate prin faptul că în următorii cel puţin 3 ani in Romania nu vor exista bani pentru plata pensiilor şi salariilor bugetarilor conform actualelor Legi a Pensiilor şi a Salarizării Unitare, iar politicienii NU se vor atinge de pensii şi de salariile bugetarilor, astfel că singura măsură pentru Guvern de a obţine bani la buget ar rămâne renunţarea la cota unică de impozitare.

Preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Germane a apreciat că primele măsuri de austeritate ale următorului Guvern vor viza pensiile speciale şi salarizarea unitară, după care va urma disponibilizarea a 400.000 de bugetari.

Mai mult previziunile lui Anastasiu sustin ca pe viitor in Romania nu o să mai fie 42 de judeţe, ci 8 regiuni, n-o să mai fie 3.000 de unităţi administrativ-teritoriale, ci 1.000, şi de acolo vom da afară 400.000 de oameni, de care mediul privat are nevoie.

previziuni somaj bugetari 2020 cota unica anulata

In acest moment nimeni nu are curaj, cu excepţia unui singur politician, a lui Victor Ponta, în rest nimeni nu are curaj să se atingă de cota unică de impozitare.

Pe de altă parte, toată Banca Naţională, Florin Georgescu, Croitoru, toată lumea la BNR este de acord cu cota progresivă, dar în rest dintre politicieni nimeni nu are curaj, cu excepţia lui Ponta, dar toată lumea o are în minte

WIKI: Dragos Anastasiu, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori de pe plan local, este presedintele Eurolines (detine 88% din actiuni), grup infiintat in `95, care detine 18 firme cu activitati in servicii, turism, rent-a-car, taxi si leasing, si detinator al brandului german de travel TUI in Romania.
MAI POTI CITI