Black Friday eMAG în data de 15 noiembrie 2019. Ora de incepere inca necunoscuta.

Cand incepe Black Friday eMag 2019???

Ei bine data de 15 noiembrie 2019 inseamna inceperea Black Friday eMag!

Evenimentul de shopping al anului va avea loc în data de 15 noiembrie 2019 t, la eMag, cel mai mare retailer online din România.

Deja pe forumuri discutiile despre perioada black friday eMag 2019, regulament black friday emag sau comenzi black friday eMag 2019 sunt din ce in ce mai aprinse.

Deși în mod normal Black Friday are loc în ultima zi de vineri din noiembrie, acest lucru a fost decalat în România din cauza sărbatorii naționale, din data de 1 decembrie.

Black Friday este astfel devansat pentru ca pachetele și achizițiile să ajunga la timp la consumatori.
Ora de incepere cand incepe Black Friday eMag 2019

Iar ca si regulă perpetuata in ultimii ani, în ziua în care organizează eMag evenimentul Black Friday atunci organizează și celelalte magazine din România.

Mai ramane intrebarea: la ce ora incepe Black Friday eMag 2019?

O intrebare legitima desigur, insa care ca in fiecare an va avea raspusnul cu cateva zile de inceperea BF 2019, zile in care se va anunta in mod oficial care sunt principalele categorii de produse din catalogul de reduceri black friday eMag 2019 care vor fi vedete promotiei mult asteptate.

Pentru cine nu stie, eMag este o comapanie evaluată la 1,1 miliarde de euro, iar compania a trecut deja de venituri anuale de un miliard de euro.

eMag are ca actionar principla Prosus, un gigant separat de curând din grupul sud-african Naspers.

Cu 21% din acțiuni, directorul general Iulian Stanciun este al doilea acționar al Emag.

Iulian Stanciu este si proprietarului lanțul de magazine Flanco, distribuitorul de electronice Network One Distribution și producatorul de biciclete Pegas.
MAI POTI CITI