REGULAMENT NOU la MASTERCHEF 2019: Șorțul de Aur si Gheridonul

Noul sezon MasterChef începe luni, 9 septembrie de la ora 22:30, numai la PRO TV, iar juratii concursului Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran, artist și expert în vinuri, au pregătit o primă ediție spectaculoasă, în care concurenții vor surprinde cu preparatele și plating-ul lor.

Regulamentul MasterChef 2019 s-a schimbat, chiar daca nu radical. Au aparut cateva noutati care cu siguranta vor face show-ul mai atractiv.

Ce este Șorțul de aur, una dintre noutățile sezonului 2019 al emisiunii MasterChef

Șorțul de aur nu este pentru oricine spune Chef Joseph Hadad.

Sezonul acesta, jurații MasterChef vor premia concurenții care pregătesc farfurii excepționale, care îi lasă fără cuvinte, cu acest șorț.
regulament nou masterchef 2019 sortul de aur

Fiecare jurat din emisiune are la dispoziție un șorț de aur pe care să i-l ofere pe loc concurentului care îl impresionează cel mai tare.

Cu acest șort de aur, concurenții vor ajunge direct în bucătăria MasterChef, unde 18 concurenți se vor lupta pentru premiul în valoare de 50.000 de euro.

Gheridonul se întoarce in forta

Una dintre cele mai îndrăgite etape ale show-ului revine în acest sezon: fiecare concurent va trebui să facă propriul drum inițiatic cu gheridonul până în fața juraților, care vor analiza absolut fiecare detaliu de pe farfuria din fața lor.

Cu siguranta editia 2019 MasterChef va fi un show care va depăși toate așteptările. MasterChef va fi cu totul diferit de ce a fost până acum.

MasterChef 2019 va transmite multă energie și emotie în acest sezon.

Cu siguranta va fi un show culinar care te va ține cu sufletul la gură. Dezamăgiri, lacrimi, dar și momente inedite vor face parte din meniu și nu vor fi uitate.

Pentru unii dintre concurenți, MasterChef înseamnă o nouă viață.
MAI POTI CITI