Biografia actorului CONRAD MERICOFFER aka BOBY iubitul OANEI ZAVORANU in serialul SACRIFICIUL

WIKI CONRAD MERICOFFER actorul cu nume nobiliar  inalt, chipes si misterios. L-am vazut si in serialul " FRUCTUL OPRIT"  unde a dat viata personajului MIHAI LAZARESCU.

Si spre marea bucurie a fanilor CONRAD MERICOFFER va juca si in serialul "SACRIFICIUL".

Personajul sau este un nutritionist pe nume BOGDAN OANCEA. Alintat BOBY. BOBY este innebunit dupa sotia sa "DIVA". Face  orice sa ii arate consoartei cat  de mult o iubeste.

DIVA si BOBBY  isi vad de viata lor lipsita de griji. Locuiesc intr-o vila superba  inconjurati de lux. Traiul lor va fi dat peste cap atunci cand se trezesc cu noi vecini  adica familia ZAMFIR.

Conform biografiei CONRAD MERICOFFER s-a nascut la BUCURESTI la 4 decembrie 1988. Provine dintr-o familie cu mama romanca si tatal austriac.

Iar numele lui exotic vine din partea strabunicilor. Strabunica era rusoaica iar strabunicul  austriac. Cel care i-a gasit numele atat de frumos CONRAD MIHAIL.
biografia conrad mericoffer actorul din sacrificiul

Un copil linistit, cuminte si introvertit CONRAD era un mic visator. Eroii lui erau  BATEMAN si  POPEYE.

Iubeste amintirile din copilarie cand bunica se juca cu el si ii pregatea micul dejun. Nu a visat sa devina actor  vroia sa se faca cowboy.

A absolvit cursurile SCOLII CENTRALE din capitala. A urmat cursurile SCOLII POPULARE DE ARTA sectia actorie. Pe toata perioada liceului a  facut parte din trupa de teatru si nu i-a scapat niciun spectacol ale teatrelor bucurestene.

Un adolescent care incepuse se prinda drag de meserie. Pe la 16 ani  s-a gandit ca ar trebui sa dea la teatru. A intrat de prima oara.

A fost studentul profesorului ION COJAR. Talentul i-a fost recunoscut pe cand era doar student la teatru. La 21 de ani CONRAD MERICOFER primea PREMIUL DE DEBUT decernat de UNITER.

Pentru rolul secundar TROFIMOV din piesa "LIVADA DE VISINI" de CEHOV. Mentorul lui este actorul VICTOR REBENGIUC.

PREMII CONRAD MERICOFER
  • 2010 – Premiul pentru cel mai bun actor la festivalul “Regizorul vedeta” Buzau pentru rolurile Unchiul Breuer/Hagen din piesa “Vremea dragostei, Vremea mortii” de Fritz Kater
  • 2010 – Premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar la “Gala  Absolventilor” U.N.A.T.C. pentrul rolul “Boby” din piesa “American Buffalo” de David Mamet
  • 2010 – Nominalizare la Premiile Prometheus, Editia a IX-a, pentru debut in artele spectacolului
  • 2010 – Premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de Teatru pentru tineret Piatra Neamt
  • 2011 – Premiul Uniter pentru debut in rolul „Trofimov” din piesa “Livada de visini” de A.P.Cehov, Teatrul National Bucuresti, Regizor Felix Alexa
  • 2013- Premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar la Festivalul teatrului Independent Bucuresti pentru rolul „Vanatorul” din piesa „Dontcrybaby” de Catinca Draganescu si Eugen Jebeleanu

CONRAD MERICOFFER a avut onoarea de a juca in aceeasi piesa cu REBENGIUC dar  tot nu a putut sa ii marturiseasca  mentorului admiratia si respectul.

Dupa terminarea facultatii 2007-2010  a facut si MASTERUL tot la UNATC. Nu s-a angajat la un teatru anume. A preferat sa fie ACTOR FREELANCER.

Il puteti vedea jucand pe CONRAD MERICOFFER la TEATRUL  NATIONAL, TEATRUL EVREIESC DE STAT, TEATRUL ROSU, TEATRUL NOTTARA, GREEN HOURS, TEATRUL METROPOLIS.

A fost o perioada in care CONRAD a suferit o mica depresie. Nu mai primea oferte de a juca si se tot gandea la viitorul sau. Cat de greu i-a fost nu s-a gandit sa renunte la actorie.

Si cum cele mai multe lucruri de viata le-a aprofundat singur a trecut la treaba. Nu a mai asteptat sa vina vreun regizor cu propuneri. S-a apucat sa scrie si sa regizeze piese.

Si a reusit. Vorbim de ACTORUL, REGIZORUL, PRODUCATORUL CONRAD MERICOFFER.

Sa aruncam o privire in CV-ul profesional al talentatului actor.

FILMOGRAFIE CONRAD MERICOFFER

2020- INAUNTRU- CRISTI
2018-2019- FRUCTUL OPRIT
2019- SACRIFICIUL- BOGDAN /BOBY OANCEA
2018- SILENCE-FLAVIU
2017- CAND AFARA NINGE
2015- THERE IS NOTHING IN THIS WORLD- ALIN
2015- O POVESTE APROAPE REALA- scurt metraj
2014- SUNDAY MORNING
2014- CUTIA ALBA
2014- O SAPTAMANA NEBUNA
2014- CASTY CALL
2013- CAMPINEANU- scurt metraj
2012-CLOSER TO THE MOON
2012- CLOSER TO THE MOON- SOLDAT BEAT 3
2009- OCHIUL PAPUSII- scurt metraj- MARTIN KOFFEr
2009- VERA VERSUS URSUL De BIBLIOTECA

CONRAD MERICOFFER- SCENARIST

2015- O POVESTE APROAPE REALA
2014- CASTY CALL
2013- FIRST DATE

 CONRAD MERICOFFER- REGIE
2017- CAND AFARA NINGE
2015- O POVESTE APROAPE REALA
2014- CASTY CALL
2013- FIRST DATE

Nu multi stiu depre CONRAD MIHAIL MERICOFFER  ca este un familist convins. Are o sotie superba tot actrita.

Sotia lui CONRAD MIHAIL este superba actrita VICTORIA RAILEANU. Frumoasa VICTORIA a venit in Romnaia cu primul val de basarabeni in perioada1995-1996.

CONRAD are o sotie  cu origini basarabene, romanesti si poloneze. Povestea de dragoste dintre CONRAD si VICTORIA este una speciala.

Cine nu a suspinat dupa frumoasa DARIA din telenovela "DARIA, IUBIREA MEA". Delicata , rafinata ca o papusa.

VICTORIA a spus ca se cunostea cu CONRAD din facultate. Se admirau reciproc  nu au jucat impreuna prea mult.

Se si placeau dar  ciudat fiecare in alta perioada si niciodata in acelasi timp. Dupa ce  VICTORIA a terminat facultatea  ea si CONRAD masterul s-au regasit si povestea de dragoste a inceput.

Iubirea dintre cei doi frumosi actori a fost binecuvantata cu venirea pe lume a primului copil un baiat nascut in 11 iunie 2015.

Baietelul CAROL este lumina ochilor parintilor un pusti nu doar frumos dar si istet. Rolul de tata i-a schimbat viata lui CONRAD.
conrad mericoffer biografie poze instagram

Familia locuieste intr-un apartament si viseaza la casa lor pe pamant. Cele mai frumoase si dragi momente ale familiei sunt diminetile .

VICTORIA si CONRAD gusta savoarea diminetilor cand isi beau cafeaua. E un adevarat moment de fericire un ritual zilnic  la care tin mult.

Si cand in casa e liniste  CAROL se joaca si VICTORIA ii este aproape acele momente  CONRAD nu le-ar da pe nimic.

Baietelul isi mosteneste parintii. Un lucru pe care nu il suporta nici CONRAD nici VICTORIA este aruncatul lucrurilor pe jos. Pe oriunde merg cei doi curata si dupa altii..

Si CAROL face la fel. Micutul e haios cand  face curat cum strange hirtiile. O familie cu atat bun simt si modestie.

Ce bine ar fi ca toti sa le urmam exemplul.

Ce pasiuni mai are actorul? Ca orice actor citeste mult. Ii plac  romancierii nordici si cei rusi in special TOLSTOI.

Daca tot am adus vorba de TOLSTOI  este unul dintre oamenii cu care CONRAD ar sta de vorba relaxat. Si i-ar invita la aceste discutii si pe PUTIN si TRUMP.

Nu pe toti deodata. Si  i-ar placea  sa stea la discutii si cu PLESU.

CONRAD are o fire curioasa care il face sa fie deschis  studiului. :a capitolul dorinte  neimplinite   ce gasim ?

Actorului i-ar fi placut sa invete sa cante la vioara, sa zboare si sa aiba mai mult timp sa studieze istoria. Sora mamei sale profesoara de istorie i-a deschis apetitul pentru  frumoasa materie.

Daca ar avea puterile unui   presedinte  care sa stabileasca reguli ar da o lege ca oamenii sa invete sa pastreze curatenia pe strazi. Nimic nu il  supara mai mult decat oamenii care  nu au bun simt si arunca gunoaiele pe strada.

Sa fie o lume in care copiii sa nu fie abandonati si bolnavi. Daca nici acestea dorinte nu dovedesc caracterul si frumusetea inimii actorului...

Cand vrea sa se relaxeze asculta muzica draga inimii  folk , PASAREA COLIBRI.

CONRAD ca orice om are frici. Una  dintre frici se refera la moarte si alta e data de serpi. Iti trebuie mult curaj sa vrei sa stii momentul cand vei pleca  si totusi daca ar exista vreo stiinta vreo aplicatie lui i-ar placea sa stie.

Vorbeste frumoas despre prietenii sai unul dintre acestia este jurnalistul de radio POMPILIU ONOFREI omul care l-a ajutat sa se reechilibreze in momentele dificile.

Sensibilitatea actorului il face sa puna lucrurile la suflet. Nu suporta incorectitudinea si comportamentul neadecvat al unora catre persoanele  considerate slabe.

Tocmai de aceea ii sunt dragi persoanele sincere acea sinceritate  naturala.

Iubeste sa se plimbe  asta il relaxeza si il binedispune. In afara momentelor magice din intimitatea caminului.

I-ar place ca tinerii sa iasa din " bula " nemultumirilor" si chiar sa  aiba initiative. Recunoaste ca drumul tinerilor  actorilor  este dificil.

Ar fi nevoie de multe . Regizori, o salarizare decenta  ,oferte de lucru, modele. Si totusi ACTORII sunt printre putinii oameni care prin munca lor ne dau speranta.

Avem nevoie de CULTURA. Si nu ar strica si mai multe posturi de televiziune care sa se ocupe de CULTURA.

PACAT ca nu mai exista TVR CULTURAL o oaza  de bine in aceasta lume zbuciumata.

Ne face sa visam. Cu siguranta Lui CONRAD ii place nu doar sa viseze ci si sa descopere cat mai multi visatori.

Avem ocazia sa il redecoperim intr-un rol nou  pe sensibilul , chipesul , talentatul actor CONRAD MIHAIL MERICOFFER.

Din 11 septembrie  2019 publicul este asteptat sa vada  cel mai asteptat serial al toamnei "SACRIFICIUL".

CONRAD MIHAIL MERICOFFER , CAROL si VICTORIA RAILEANU una dintre cele mai frumoase familii de actori.

Oameni  sinceri  frumosi  demni de admiratie. TINERI si NELINISTITI. VISATORII care tin vie speranta.
MAI POTI CITI