GRADINITA MONTESSANO pareri forumuri: meniu echilibrat, cursuri si programe de sanatate montessorian

Parerea parintilor despre Gradinita Montessano Bucuresti despre extrasa din comentarile de pe forumurile cu topicuri despre gradinte private de top din Bucuresti bune pentru copii:

1. Pareri Pozitive - 0,80

2. Sentiment Negativ- 0,40

3. Opinii Neutre - 0,55

Un scor peste media de 0,5 indica o tendinta mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte usor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Despre gradinita Montessano din Bucuresti in general parerile parintilor sunt pozitive si evidenteaza faptul ca echipa Montessano este dedicata cresterii sanatoase a copiiilor din toate punctele de vedere si are grija de ei cu toata dragostea.
Montessano Gradinita copii bucuresti opinii pe forumuri de parinti

Preturi inscriere Gradinita Montessano Bucuresti

a) Program scurt 8:00 - 13:00 pret 2100 lei

a) Program normal 8:00 - 16:00 pret 2350 lei

a) Program lung 8:00 - 18:00 pret 2500 lei

Toate 3 planuri tarifare includ:
  • Meniu organic
  • Educatie Montessori
  • Educatie Holistica de Sanatate specifica Montessano 
  • Educatie Multi-culturala specifica Montessano
  • Apartenenta la o comunitate ce are ca valori un stil de viata sanatos, bucuria descoperirilor si libertatea de a-ti construi propria viata
Anual, la rezervarea locului in urmatorul an scolar, se achita taxa de rezervare nerambursabila, de 800 lei.

Grădinița Montessano dezvoltă o comunitate ce are ca valori un stil de viață sănătos, bucuria descoperirilor și libertatea de a-ți construi propria viață!

Grădinița Montessano din Bucuresti este o gradinita-concept unica in Romania, deoarece combina intr-un mod aparte educatia Montessori cu educatia pentru sananate.

Pe langa programul standard montessorian, copiii participa la cursuri si programe de sanatate precum Viata Activa (corectarea din copilarie, prin intermediul gimnasticii medicale si masajului, a problemelor de sanatate, invatarea de tehnici respiratorii si de echilibru), Copilul Curator (cunoasterea propriului organism, intelegerea semnelor trupului, acordarea de prim ajutor) si desigur, Copilul Verde, cursul nostru holistic.

La gradinita Montessano, fiecare a patra zi din saptamana este una esentiala, “Joia sanatatii”

Gradinita Montessano se implica, organizand evenimente educationale, de la demonstratii si ateliere gratuite (pentru familiarizarea cu pedagogia Montessori) si pana la conferinte, consultatii si ateliere pentru adulti. In mansarda Copilul Verde au loc ateliere speciale si ateliere-spectacol pentru parinti si copii.
Opinii Gradinita Montessano imagini sala de clasa

Gradinita este deschisa tot timpul anului, cu exceptia sarbatorilor legale si, in conditiile in care ofera servicii extraordinare, nu percepe o taxa exorbitanta.

Gradinita Montessano  asigura un meniu echilibrat si ultradiversificat, cu suficiente cruditati (include verdeturi, kale, quinoa, orz, amaranth, nuci si seminte), adaptat chiar si pentru copiii vegetarieni, vegani sau alergici, fara a percepe o taxa suplimentara pentru asta.

Doua zile pe saptamana, preparatele sunt exclusiv vegetariene, oferind copiilor toti nutrientii necesari dar si gusturi noi (budinca de mei, hummus, guacamole, supa-crema de linte, chiftelute de naut, budinca de migdale si chia, tarta de dovleac).
MAI POTI CITI