SOC! Leo de la Strehaia nu a MURIT! A facut ATAC CEREBRAL. INSA POATE SĂ MOARA ORICÂND!

Leo de la Strehaia NU a murit! Leo de la Strehaia lupta pentru viata sa! Insa LEO de la STREHAIA poate muri oricand!

Leo de la Strehaia a suferit un atac cerebral vascular și a ajuns de urgență în mâinile medicilor, care au făcut eforturi supraomenești ca să îl salveze de la moarte.

Soția lui Leo de la Strehaia, Dana Criminala, dar și rudele lor sunt în stare de șoc după această problemă medicală grava apărută.

Un apropiat al familiei a făcut declarații cutremurătoare. Pe lângă problemele de sănătate, Leo de la Strehaia s-a confruntat și cu acuzații grave și a dat explicații în fața autorităților statului roman.
moartea lui leo de la strehaia fake news

"Leo a fost externat, e acasă, dar nu vorbește. Mai scoate sunete, când vrea ceva, dar, din păcate, recuperarea lui merge foarte greu. Noi, toți din jurul lui, ne rugăm să se facă bine”, a declarat  un apropiat de-al familiei,

Soția lui Leo de la Strehaia este se teme de ce este mai rău și plânge foarte mult. Din păcate, recuperarea “Prințului Țiganilor” nu decurge foarte bine.

Dana Criminala plânge tot timpul, mai ales că ea a făcut tot ce i-a stat în putință să îl protejeze pe Leo. Adică, îl tot sfătuia să nu mai fumeze atât de mult, să nu mai bea atâtea sucuri, meniul reușise să îl schimbe, dar Leo nu voia să o asculte. Adică, sincer, Leo de la Strehaia are varsta de 42 de ani, dar problemele cu inima sunt ale unui barbat in varsta de 80”, a mai povestit aceeași persoană, conform surselor.
MAI POTI CITI