MESAJE La Multi Ani Sf. ALEXANDRU. Nume derivate din Alexandru si Alexandra.

Numele derivate din Alexandru care isi sarbatoresc ziua numelui pe 20 August: Alexandra, Alecu, Lexi, Lixandru, Lixandra, Lisandru, Lisandra, Sandru, Sandra, Alexandrin, Alexandrina, Sandrina, Sandu, Sanda, Sandel, Sanducu, Ducu, Dutu, Saşa, Alessandra.

Sfântul Alexandru este pomenit de Biserică pe data de 30 august, în perioada dintre Sfânta Marie Mare (15 august) şi Sfânta Marie Mică (8 septembrie), cunoscută în popor sub denumirea „Între Sântămării”.

Sf. Alexandru, supranumit ”protectorul omenirii”, este prăznuit în fiecare an pe data de 30 august. Acesta este considerat unul dintre cei mai mari ierarhi ai Bisericii și totodată unul dintre cei mai aprigi apărători ai credinței creștine.
mesaje urari onomastica sf alexandru

MESAJE La Multi Ani de Sfantul Alexandru pe care sa le trimitem prietenilor, familiei, pentru tata, mama etc. care poartă numele de Alexandra, Alecu, Lexa, Lixandru, Lixandra, Lisandru, Lisandra, Sandru, Sandra, Alexandrin, Alexandrina, Sandrina, Sandu, Sanda, Sandel, Sanducu, Ducu, Dutu, Saşa, Alessandra.

Mesaje de Sf. Alexandru. Urari, sms-uri si felicitari de Sf. Alexandru pentru mama, tata, sot, sotie, soacra, bunici, prieteni, colegi, iubit, iubita, cei dragi

1) Cum Sfântul Alexandru este ocrotitorul omenirii, ție îți doresc să fii mereu alături de oamenii pe care îi iubești și să îi protejezi cu bunătatea ta. La mulți ani, prieten drag!

2) Fie ca această zi să-şi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări. Sfântul Alexandru al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească mereu. La mulţi ani!

3) Cele mai calde gânduri şi urări de sănătate, fericire, bucurii şi împliniri. Să fii iubită şi fericită în fiecare moment al vieţii tale. La mulţi ani!

4) Cu ocazia zilei onomastice, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

5) Pentru tot ceea ce ai încercat să faci până acum şi nu ţi-a ieşit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai căutat în zadar şi nu ai găsit, azi ai voie mai mult ca oricând să crezi într-o minune. Este ziua ta şi numai a ta. Azi trebuie să crezi în visele tale! La mulţi ani!

6) Dragul meu, cu ocazia acestei zile, îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani!

7) Este minunat sa ştii ca cineva te place, cineva se gândeşte la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat să ştii ca exista cineva care nu-ti uita niciodată ziua de nume. La Mulţi Ani!

8) Sa ai parte de sănătate, multe realizări si sa te bucuri de aceasta zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!

9) Daruieste zambetul tau pentru cine-l merita, iubirea ta pentru cine stie sa o valoreze, lacrimile tale pentru cine te acompaniaza, si viata ta pentru cine te iubeste. La multi ani!

10) In aceasta zi frumoasa natura sa-ti zambeasca, cei dragi sa te iubeasca, cei rai sa te ocoleasca. La multi ani!
MAI POTI CITI