SOC biografic! Conrad Mericoffer si Oana Zavoranu formează un cuplu!

Wiki: Bogdan (Boby) Oancea (Conrad Mericoffer, nascut in data de 4 decembrie 1988) partenerul de viata al Divei Oanza Zavoranu, nu iese din cuvântul ei și vrea s-o vadă mereu fericită.

Insa nu in realitate! Ci in noul serial SACRIFICIU produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1 care fi difuzat începând din aceastã toamnã a anului 2019.

Conrad Mericoffer in serialul SACRIFICIUL un nutriționist de succes și profesor de yoga cu o clientelă exclusivistă.

Personajele interpretate de cuplul de actori Oana Zavoranu si Conrad Mericoffer locuiesc într-o casă spectaculoasă pe malul unui lac cu o priveliște cu adevãrat regală.

Liniștea lor este însã tulburată când familia Zamfir se mută lângă ei.
Conrad Mericoffer biografia iubitului virtual al oanei zavoranu


Conform biografiei in viața reală, actorul Conrad Mericoffer in varsta de 30 de ani este căsătorit cu blonda angelică din 'Daria, iubirea mea'.

Puțini știu că actorul este căsătorit cu actrita Victoria Răileanu, protagonista din deja clasica telenovelă 'Daria, iubirea mea', cu care are și un copil de patru ani.

Pasiunea pentru actorie a început pentru Conrad Mericoffer încă din perioada liceului, când a început să meargă la spectacole de teatru.

Nu a mai durat mult până când a ajuns și el pe scena teatrului, fiind premiat în 2011 cu Uniter pentru debut.

Actorul cu nume neobișnuit, despre care el spune că vine de la străbunicii lui, de origine rusă și austriacă, a mai jucat în 'Fructul Oprit' și a descoperit pasiunea pentru actorie încă de la 15 ani, când mergea foarte des la teatru.

'Soţul meu are un nume austriac, se numeşte Conrad Mericoffer, ne-am cunoscut în facultate. (…) Am fost colegi de facultate, dar n-am avut treabă unul cu altul, am lucrat destul de puţin împreună, ne apreciam profesional şi altfel, un pic. Lui îi plăcea de mine şi mie de el, dar în perioade diferite, niciodată în acelaşi timp. După ce am terminat facultatea, iar el, masterul, am intrat în acelaşi grup de prieteni şi ne-am cuplat', a declarat anul trecut Victoria Raileanu, care a jucat și în serialul 'Vlad', despre povestea sa de iubire cu Conrad Mericoffer.
MAI POTI CITI