Naturalis REHIDRAFORT pareri SARURI de rehidratare apreciate pozitiv pe forumuri

Daca deseori caldura excesiva iti provoaca probleme si incepi sa transpiri mult suntem de parere ca Naturalis Rehidrafort este aliatul tau in caz de deshidratare

Datorita compozitiei sale Naturalis Rehidrafort restabileste echilibrul electrolitic, prin compensarea rapida a pierderii de minerale si lichide.

Naturalis Rehidrafort este un supliment alimentar sub forma de saruri de rehidratare, care ajuta la corectarea starilor de deshidratare care apar in urmatoarele situatii:

a) dupa efort fizic intens

b) in perioadele caniculare
catena rehidrafort opinii saruri de rehidratare

c) episoade diareice

d) varsaturi repetate

f) in cazul utilizarii in exces a laxativelor

Saurile de rehidatare Naturalis Rehidrafort se dizolva in apa si este usor de administrat, avand un gust placut de portocale.

Naturalis Rehidrafort contine indulcitor natural, extract de Stevia rebaudiana.

Naturalis Rehidrafort contine in compozitie sodiu si potasiu care inlocuiesc pierderile de lichide din organism, aparute in urma diareii, varsaturilor sau transpiratiei excesive, dextroza care favorizeaza absorbtia sodiului si a apei in intestinul subtire si citrat trisodic care corecteaza acidoza care apare in urma deshidratarii si a diareii.

Gasesti acum produsul Naturalis Rehidrafort cu reducere de 22% doar pe baza cardului Catena. Oferta este valabila in limita stocului disponibil din farmaciile selectate.

Verifica in farmaciile Catena daca aceasta oferta este valabila.

WIKI: Toți electroliții pot suferi anumite dezechilibre, dar sodiul, potasiul și calciul sunt printre cele mai comune.

Pentru a evita problemele bea suficientă apă, înainte, în timpul și după exercițiile fizice, mai ales în zilele călduroase.

Evită consumul de băuturi care conțin cafeină precum cafeaua, ceaiul sau cola. Cafeina este un diuretic poate crește riscul deshidratării.
MAI POTI CITI