PROMOTIE MOL Fiskars si Gerber la preturi reduse si cu puncte bonus de la topoare si macete la tigai

PROMOTIE MOL 2019 Fiskars si Gerber, topoare, cutite, macete, tigai si alte produse despre care vom incerca sa ne facem o parere.

Promotia Mol cu preturi reduse la produsele Fiskars si Gerber dureaza pana in data de 29 septembrie 2019.

Fondată în 1649, Fiskars este una dintre cele mai vechi companii din lume. Cu toate acestea, inovația și varietatea portofoliului joacă un rol important, la fel de important ca și tradiția celor 366 de ani de activitate.

Fiecare produs din gama Fiskars sau Gerber este conceput să satisfacă cele mai ridicate așteptări de calitate și funcționalitate.
pareri promotie mol fiskars si gerber macete si topoare

Pentru fiecare achiziţie de minimum 25 lei din stațiile MOL din România (carburanţi, produse sau servicii), vei primi la casa de marcat câte o etichetă pe care o poţi lipi pe acest cupon.

Colectează numărul necesar de etichete (menţionat în acest cupon, pentru fiecare produs) şi le poţi utiliza la plata produselor Fiskars sau Gerber, împreună cu valoarea specificată în lei pentru fiecare produs.

Etichetele pot fi colecţionate în perioada 20.06.2019-29.09.2019 şi pot fi folosite până la data de 29.09.2019 sau până la epuizarea stocurilor de produse.

Produsele din campania promotionala MOL produse Fiskars sau Gerber pot fi cumpărate:
  • Fără utilizarea de etichete. Plata se poate face prin numerar sau card bancar.
  • Etichete împreună cu valoarea în lei specificată pentru fiecare produs. Nu se pot utiliza mai multe etichete decât numărul specificat la fiecare produs.
  • Etichete împreună cu cedarea punctelor MultiBonus menţionate în cupon pentru fiecare produs. Modalitate de plată acceptată doar în staţiile selectate, conform Regulament.

Etichetele pot fi obţinute din toate stațiile MOL România participante la campanie.

Numărul maxim de etichete care poate fi obținut pe un singur bon fiscal este de 30.

Colectarea acestor etichete reprezintă acceptul tău în ceea ce priveşte termenii şi condiţiile prezentei campanii. Etichetele nu pot fi transformate în numerar.

Regulamentul de desfășurare a campaniei este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant pe www.molromania.ro și în stațiile MOL
MAI POTI CITI