PROGRAM Kaufland, LIDL, Dedeman, AUCHAN 15 august 2019. Ziua Marinei 2019 programul manifestarilor

Programul de Sf. Maria 2019, a magazinelor Kaufland, Carrefour, Dedeman, Cora sau LIDL este un orar de functionare normal de munte la mare, de la Timisoara la Constanta.

Nici macar in ziua de 16 august 2019 magazinele LIDL, KAUFLAND, CARREFOUR, AUCHAN, PENNY, DEDEMAN etc nu vor fi inchise sau vor avea program redus de functionare.

Asa ca toti cei care vor beneficia de minivacanta de 15 august vor avea de unde sa isi faca cumparturile fara nicio grija.

In schimb, bancile, Posta Romana si farmaciile vor fi inchise de Sf, Maria, cu exceptia unor unitati bancare si farmacii deschise in marile Mall-uri din toata tara.
program 15 august orar functionare kaufland, lidl, penny, auchan, carrefour

Asadar fara teama ca mall-urile de la Brasov la Bucuresti, de la Iasi la Cluj - Napoca vor fi inchise in perioada 15 august - 16 august 2019, iar shopping-ul in LIDL, Kaufland, Carrefour, Auchan etc. nu va avea de suferit si va fi unul lejer, sa vedem care este programul complet al manifestarilor de ZIUA MARINII 2019.

PROGRAM MANIFESTARI ZIUA MARINEI 2019 CONSTANTA

Joi, 15 august 2019, cu prilejul Zilei Marinei Române, în intervalul orar 9.45-12.30, publicul prezent pe faleza din Constanța va asista la cel mai mare exercițiu naval organizat în România.

Acesta va fi urmat, până la ora 15.00, în Portul Turistic Tomis, de numeroase jocuri marinărești.

Pe faleza din fața Comandamentului Flotei, între orele 20.00-21.00, vor răsuna acordurile Muzicii Militare a Forțelor Navale, după care seara se va încheia cu retragerea cu torțe a marinarilor militari pe traseul Poarta 1 (Portul Constanța) – faleza Cazinoului – Comandamentul Flotei – Str. Remus Opreanu – Piața Ovidiu și retur, până la Comandamentul Flotei, timp în care va avea loc și un spectacol inedit de lansare de lampioane de la bordul navelor militare ancorate în apropierea falezei.

PROGRAM MANIFESTARI ZIUA MARINEI 2019 MANGALIA

Joi, 15 august, între orele 09.45-14.00, în Portul Turistic Mangalia, se desfășoară Exercițiul demonstrativ „Forțele Navale Române 19”, urmat de jocuri și concursuri marinărești, iar, de la ora 20.00, în Portul Turistic Mangalia, Regimentul 30 Gardă „Mihai Viteazu” va susține un spectacol pentru cei prezenți. Retragerea cu torțe, executată, între orele 21.00-22.00, pe traseul Farul Genovez – faleză – Aleea Teilor – Primăria Municipiului.
MAI POTI CITI