Antiperspirantele GEROVITAL H3 pareri bune pe forumurile despre transpiratie excesiva

Sa ne facem o parere despre noile antiperspirante GEROVITAL H3 care sunt apreciate in comentariile de pe forumurile despre transpiratie excesiva pentru ca absorb umiditatea pielii de la nivelul axilelor și ajută la reducerea transpirației și a mirosurilor neplăcute, lăsând o senzaţie confortabilă de piele catifelată.

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, continuă să dezvolte gama Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan prin introducerea a trei sortimente noi de antiperspirante.

Astfel, pentru a oferi consumatorilor experiențe fresh pe durata unei zile întregi, Farmec a lansat antiperspirantele Gerovital H3 în 3 sortimente diferite: Delights, Memories și Dreams, cu parfumuri ce evoluează treptat.

Antiperspirantele Gerovital H3 sunt special destinate persoanelor care au o transpirație abundentă.
pareri forumuri antiprespirante gerovital h3 transpiratie excesiva

Dezvoltarea gamei Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan cu 3 sortimente noi de antiperspirante cu parfum ce evoluează treptat a venit din dorința de a oferi consumatorilor atât produse eficiente, cât și produse care aduc experiențe noi de utilizare.

Prin urmare, noile antiperspirante Gerovital au o formulă delicată cu pielea, oferă protecţie sporită împotriva transpiraţiei și conțin parfumuri ce evoluează treptat, de la notele de vârf, ușoare, spre cele de bază, persistente.

Parfumurile proaspete, delicate, balsamice te învăluie și iți dau o senzație de prospețime naturală.

Antiperspirantul Delights Gerovital H3, creat pentru consumatoarele care preferă parfumuri sofisticate și moderne, debutează cu note proaspete, de citrice, evoluează treptat în note dulci aldehidice și se încheie cu note pudrate, lemnoase.

Consumatoarele care iubesc mai mult parfumurile delicate, discrete și elegante pot opta pentru antiperspirantul Memories Gerovital H3, al cărui parfum debutează cu note fructate-condimentate, se transformă în note heliotrope, iar spre final se fixează notele pudrate, vanilate.

Antiperspirantul Dreams Gerovital H3 este opțiunea ideală pentru consumatoarele care aleg parfumurile aromatice, debutând cu note fructate-verzi, ce evoluează în note florale-albe și se încheie în note de ambră și mosc.

Produsele antiperspirante Gerovital H3 prof.dr. Ana Aslan au fost concepute într-o formulare blândă, de tip emulsie, care respectă atât pielea delicată a axilelor, oferind o protecție de lungă durată împotriva mirosurilor neplăcute ale transpirației cât și materialele hainelor pe care nu lasă urme albe sau galbene.

Eficiența deodorizantă a antiperspirantelor Gerovital H3 crescută este asigurată printr-un mecanism complex în care sunt asociate acțiunile a trei ingredienți activi:

a) Sărurile de aluminiu care reglează procesul transpirației în zona axilară prin formarea unor hidroxi-geluri care blochează parțial canalele sudoripare;

b) Citrofolul, un ingredient organic, care inhibă descompunerea enzimatică a componentelor nemirositoare ale transpirației, fără distrugerea bacteriei implicate în proces;

c) Vitamina E, cu acțiune antioxidantă care împiedică procesle de autooxidare ale compușilor nesaturați ai transpirației.
MAI POTI CITI