CONCURS Tabara de Perfectionare in UNGHII False NAILSHOP la Pensiunea Roua Muntilor

CONCURS, promotie NAILSHOP: in perioada 01.08 - 15.09.2019, toți cei care realizează cumpărături online pe www.nailshop.ro în valoare de minim 400 lei, cumulat pe întreaga perioadă a promotiei de pe același cont de utilizator, sunt înscriși automat în concurs pentru a caștigă un loc în Tabăra de Perfecționare în Unghii False NailShop!

NAILSHOP va ofera prin tragere la sorți, 1 loc în Tabăra de Perfecționare în Unghii False NailShop, care se va desfasura in perioada 06-11 Octombrie 2019, la Pensiunea Roua Munților, din Vadu Crișului.

Echipa NailShop s-a gândit să va ofere acest premiu inedit în valoare de 2.000 lei!

pareri concurs nailshop tabara de perfectionare unghii false

Persoana care va câștiga premiul NailShop, va beneficia de 5 zile de curs intensiv in unghii false alături de instructori de top, certificați la nivel național și internațional, într-o locație de vis, plasată în inima naturii.

Iar cine cunoaște echipa NailShop, știe foarte bine că ii place și distracția, și mai mult decât atât, că se pricepe foarte bine să o împleteasca cu munca, așadar va garantăm și clipe de răsfăț si veselie!

Câștigătorul concursului va fi anunțat Miercuri, 18  septembrie 2019, atât pe pagina de Facebook NailShop, cât și pe www.nailshop.ro!

Premiul oferit cuprinde cursurile de perfecționare ce vor avea loc în tabară, cazare și masă pentru 5 zile, costurile legate de deplasarea câștigătorului sunt în sarcina sa.

NAILSHOP organizeaza asemenea concursuri cu premii substantiale, incercand sa construiasca si sa consolideze o comunitate trainica in timp, din care iti multumesc ca faci parte!

Mai multe detalii AICI.
MAI POTI CITI