Biografie Adrian Brancoveanu iubitul discret al Andreei Marin si o relatie eleganta

Conform CV-ului Adrian Brancoveanu lucrează în Ministerul Afacerilor Externe, este consul la Tripoli, Libia, dar stă în Tunisia, din cauza situației tensionate din Libia.

Potrivit informatiilor din biografia profesionala Adrian Brancoveanu inainte de a fi consul a fost referent principal în MAE si viceconsul la Damasc.

S-a lansat în afaceri apoi, deținând o firmă, pe care a închis-o însă în anul 2007

Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin are un salariu lunar foarte bun in functia de diplomat detinuta.

Astfel, din declarația de avere a acestuia pentru anul 2017, iubitul Andreei Marin  a încasat un salariu lunar de 3.900 de dolari pe lună.
Adrian Brancoveanu biografie iubit Andreea Marin

Salariul iubitului Andreei Marin a crescut cu aproximativ 1.500 de dolari pe lună față de anul 2016, an în care veniturile sale lunare au fost de 2.400 de dolari.

Din aceeași declarație de avere a lui Adrian Brâncoveanu reiese că acesta are în conturi în jur de 40.000 de dolari și deține două apartamente în Capitală și două mașini.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formeaza un cuplu discret.

Povestea de dragoste dintre Andrea si Adrian este ținută cât mai departe de ochii publicului, chiar dacă toți care urmăresc ceea ce se întâmplă în lumea showbizului ar dori să afle cât mai multe informații.

Iata ce declara Andreea Marin la Antena Stars despre relatia sa cu Adrian Brancoveanu: "E o relaţie frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relaţie constructivă, plină de iubire. E discret. Am învăţat în timp că e mai bine aşa. Eu sunt un om care vorbeşte despre orice, fără bariere. Dar, la un moment dat, când bunele tale intenţii sunt interpretate cu rea voinţă, îţi spui: „Gata. Mai bine tac. E mai bine aşa”… E o relaţie mai profundă. Suntem un cuplu ce trăieşte o relaţie elegantă”.

De curand Andreea Marin și-a surprins fanii de pe contul de socializare, cu o imagine în care iubitul ei apare într-o ipostază cum nu a mai fost văzut, mai ales că vedeta este foarte discrete atunci când vine vorba despre viața personal.

 De data asta, nu s-a mai abținut și și-a lăudat bărbatul.

Andreea Marin a scris în dreptul imaginii cu Adrian Brâncoveanu în plină acțiune. „Nu găsești oriunde un bărbat priceput și răbdător ca al meu"!
MAI POTI CITI