WELLO Camp tabara gratuita de SLABIT pentru copii pareri bune pe forumurile de nutritie.

Sa ne facem o parere despre prima ediție Wello Camp powered by Kaufland tabara de nutritie unde vor putea participa 60 de copii cu probleme de greutate, cu vârste între 7 și 15 ani, alături de părinții lor, care provin din familii cu situații materiale precare.

Înscrierile la tabara gratuita de nutrite Wello Camp powered by Kaufland pot fi făcute până la data de 31 iulie 2019 pe pagina web a taberei  wellocamp.ro la secțiunea Înscrieri, iar copiii admiși vor fi anunțați la 1 august 2019.

Tabăra se va desfăşura în localitatea Vârtop, judeţul Bihor, Pensiunea Skipass, în perioada 18 august - 1 septembrie 2019, şi este organizată alături de Kaufland, partener unic al taberei, şi cu implicarea medicului specialist în diabet şi nutriţie Simona Tivadar.

WELLO Camp pareri forum tabara gratuita de slabit pentru copii

Parintii pot profita de experiența de peste 35 de ani a Simonei Tivadar, participând la workshop-ul dedicat lor unde vor afla noțiunile de bază cu privire la modul în care poț să mențina un stil de viață sănătos în familie.

Prin această tabără de nutritie, Wello îşi propune să familiarizeze copiii cu un comportament de viaţă sănătoasă, prin noţiuni de nutriţie, mişcare şi consiliere pentru stabilirea unui echilibru emoţional.

În cadrul taberei, copiii participanți vor fi sprijiniți să facă mișcare într-un mod distractiv și să creeze obiceiuri de bază pentru o alimentație sănătoasă, să își crească stima de sine, să își recâștige echilibrul emoțional și vor fi ajutați în demersul de integrare socială.

Printre activitățile propriu-zise la care vor participa se numără: plimbări în natură și diferite jocuri outdoor (muddy day, waterslide, adventure day etc.), focuri de tabără, practicarea diferitelor sporturi (yoga, echitație, hicking, fotbal, baschet, escaladă, înot), programe de nutriție și de dezvoltare personală adaptate vârstei.

Wello a fost primul proiect din România acceptat într-un program de dezvoltare al EIT Health, una dintre cele mai mari inițiative mondiale din healthcare.

Wello este o aplicaţie de sănătate bazată pe inteligenţă artificială care se adresează familiilor cu copii supraponderali.

Wello îşi propune să ajute copiii cu probleme de greutate să slăbească şi să aibă un stil de viaţă sănătos, bazat pe alimentaţie corespunzătoare, activitate fizică, motivându-i prin joc să își îndeplinească obiectivel
MAI POTI CITI