LORA si-a lansat linia de cosmetice GO BEAUTIFUL si incaltaminte. Wiki de la muzica la creme si sandale

Pareri Girls Own Cosmetics Cantareata LAURA PETRESCU cunoscuta de public ca si LORA a simtit ca e momentul sa intre in afaceri.

Dupa muzica si televiziune tocmai ce a incheiat perioada de prezentatoare tv la "VORBESTE LUMEA", LORA si-a facut singura un cadou de ziua ei.

In curand va implini varsta de 37 de ani. Zilele trecute LORA si-a prezentat in fata prietenilor din showbiz linia de cosmetice si de incaltaminte.

LORA si echipa ei au creat o crema de fata dupa o reteta veche a mamei ei fosta farmacista.

LORA este incantata si spune ca vrea sa extinda afacerea. La evenimentul de lansare au fost prezenti: RALUKA, JAZZY J, ADINA HALAS, OTNIELA SANDU, CELIA.
pareri forum crema go beautiful lora cosmetice

LORA a marturist ca lansarea liniei de cosmetice a insmnat o munca  imensa timp de trei ani.

A inceput cu lansarea cremei de fata dar vrea ca aceasta afacere  sa se constituie intr-o corporatie.

LORA colaboreaza in aceasta afacere cu  unul dintre cei mai mari producatori de cosmetice.

Probabil ca succesul altor vedete de la noi a inspirat-o.

Surorile BAMBI au lansat o linie de parfumuri care se bucura de succes ba chiar DENISA TANASE a absolvit o scoala  de parfumier  la o institutie prestigioasa.

Ca sa nu amintim de parfumul lansat de OANA ZAVOREANU. Sau de magazinele boutiq de haine.

Cel mai mare succes il are magazinul de haine de lux ce apartine ILENEI LAZARIUC.

In aprilie anul acesta LORA si-a lansat in sfarsit si primul album numit  "DEMONI SI IERTARE".

Cantareata spune ca totul e posibil intrucat se inconjoara de oameni  speciali. Si cand faci totul cu buucrie si energie nu are cum sa nu iti iasa.

Fanele LOREI cele care ii cereau sa dezvaluie secretele  produselor folosite, sfaturi in materie de alimentatie si styling sunt incantate.

LORA a devenit si femeie de afaceri. Doar timpul va demonstra daca  va reusi  in aceasta lume competitiva.

Pana atunci urmati indemnul LOREI "GO  BEAUTIFUL!". GO BEAUTIFUL este o crema creatat de fete pentru fete GO BEAUTIFUL BY GIRL OWN COSMETICS.

Cu inovația Time Release System: substanța activă este eliberată treptat, menținând pielea hidratată pe parcursul unei perioade mai mari de timp!

Formulele Girls Own Cosmetics nu conțin silicon, parabeni, uleiuri minerale, etanolamine sau ftalați, fiecare rețeta fiind perfecționată cu ajutorul unei echipe de specialiști alcătuită din chimiști și cercetători în domeniul cosmetic și testată dermatologic conform normelor UE

Frumusetea este o alegere spune LORA.
MAI POTI CITI