PROMOTIE Concurs E.ON Duo 2019: castiga 20 de TV Smart sau 3 Vacante oriunde in Europa.

CONCURS promotie E.ON 2019: alege un produs E.ON Duo, schimbă furnizorul de electricitate şi gaze naturale şi intri automat în tragerea la sorţi pentru a câştiga una din cele 3 vacanţe, oriunde în Europa sau unul din cele 20 de televizoare smart.

Concursul promotie cu tombola cu premii E.ON Duo  "Energie de vacanţă" se desfasoara pana in data de 31 august 2019

Regulamentul complet al campaniei promoţionale cu tombolă E.ON Duo  "Energie de vacanţă" este disponibil online aici.

Premiile concursului E.ON Duo constau in 20 de televizoare Smart Samsung UE43NU7092 si 2 Vouchere de vacanta in valoare de 2.900 lei pentru achizitionarea de pachete turistice externe cu destinatia Europa.

pareri concurs abonamente eon duo 2019 castiga smart tv conform regulament

Numele castigatorilor concursului E.ON Duo 2019 si premiile castigate vor fi publicate pe site-ul www.eon.ro in termen de 48 de ore de la data tragerii la sorti, 16 septembrie 2019.

In plus cu E.ON Duo nu trebuie să te îngrijorezi că se anunţă scumpiri la electricitate. Preţul pe kWh rămâne fix pe toată perioada contractuală.

Estimarea facturii lunare se face 100% transparent, încă de la începutul procesului de contractare, direct în configuratorul din pagina de produs. Simplu, fără costuri ascunse.

Ai flexibilitate la plata facturii, atât online, cât si offline, în punctele fixe si magazinele E.ON.

Cu abonamentele E.ON Duo ai acces gratuit la contul tau E.ON Myline si gestionezi rapid toate operatiunile legate de contractul tau.

Si nu in ultimul rand ka E.ON schimbarea de furnizor este responsabilitatea companiei.

Tot ce trebuie să ai la îndemână sunt copii sau poze ale actului de identitate, ultima factură de electricitate şi/sau factura de gaze naturale şi o copie a documentului de proprietate, în cazul în care nu eşti titular de contract.
MAI POTI CITI