MESAJE de aniversare Sf. ILIE, URARI de onomastica Sf.ILIE, 20 iulie.

MESAJE de Sfântul Ilie. Felicitări, mesaje, SMS -uri, urări de „la mulţi ani” pe care le poți trimite prietenilor care își sărbătoresc ziua numelui. Mesaje de Sfântul Ilie haioase și amuzante

Sfântul Ilie, Sfantul aducătorul de ploi, este cinstit în fiecare an în data de 20 iulie prilej cu care va prezentam cateva mesaje de La Multi Ani de Sf, Ilie, urari de ziua numelui Sf Ilie.

Sf. Ilie nume derivate din Ilie care se sarbatoresc in aceasta zi: Ilea, Iliescu, Ilașcu, Iliuț, Ila, Ilinca, Ilia, Elias, Eliana.

In ziua Sfântului Ilie românii își amintesc de sufletele morților, în special de cele ale copiilor. Femeile cheamă copii străini sub un măr, pe care îl scutură ca să dea de pomană merele căzute. Astfel, se consideră că morţii se veselesc.
.
mesaje frumoase aniversare sf ilie urari de la multi ani

a) Draga Ilie, pe ultima sută de metrii vreau sa-ti spun la mulți ani!

b) Sper sa fiu primul care iți spune la mulți ani de aceasta zi deosebita in care se sărbătorește ziua Sfântului Ilie.

c) Onomastica plina de voie buna. La mulți ani Ilie!

d) Cel mai frumos la mulți ani li transmit celui mai frumos nume, Ilie. La mulți ani si cat mai mulți bani si sănătate pentru ca e mai scumpa decat toate!

e) La mulți ani, de ziua numelui! Ziua numelui pe care li porți sa iți aducă noroc si bucurii! Sa ne trăiești! La mulți ani de Sf. Ilie!

f) La mulți ani, Ilinca! Sa fi fericita si mereu însoțita de cei care merita sa te iubească. La mulți ani, Ilinca!

g) Cel mai frumos la mulţi ani li transmit celui mai frumos nume, Iliuta. La mulţi ani şi cât mai mulţi bani şi sănătate pentru că e mai scumpă de cât toate!

h) Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că…La mulţi ani !

i) În dimineaţa asta m-am trezi mai repede, deoarece eu am vrut să fiu primul care îți luminează ziua cu un gând bun. La mulţi ani din toată inima !

j) Găseşte calea spre dăruire, iertare, înţelegere… Caută să fii mai bun, să fii aproape cu sufletul de cei care-ţi sunt şi prieteni, şi duşmani.

k) De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinţe să devină realitate. La mulţi ani

l) Sper să fiu primul care îţi spune la mulţi ani de această zi deosebită în care se sărbătoreşte ziua Sfântului Ilie.

m) La mulţi ani, de ziua numelui! Ziua numelui pe care li porţi să îţi aducă noroc şi bucurii! Să ne trăieşti! La mulţi ani de Sf. Ilie!

n) În această zi specială îţi doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, şi fie că Sfântul Ilie să te călăuzească mereu în viaţă.
MAI POTI CITI