MESAJ de NOAPTE Buna pentru iubitul meu. Mesaje de DRAGOSTE de noapte buna pentru iubitul meu.

Trimite iubitului tau un mesaj de dragoste de noapte buna. Alege din colectia urmatoare de mesaje de noapte buna pt persoana iubita, mesaje frumoase de noapte buna pentru iubitul meu, textul care crezi ca ti se potriveste si trimite-l cu incredere persoanei iubite.

Vrei sa adoarma cu gandul la tine? Trimite-i mesaje frumoase de noapte buna pentru iubitul meu, din categoria special dedicata textelor de noapte buna pentru iubit la distanta.

Mesaje de noapte buna pentru el simple

a) As vrea ca visul sa devina realitate si sa ma trezesc langa tine...daca nu, ma multumesc sa te stang in brate in somn iubitule.

b) Nu pot sa ma culc linistita, mai am un singur lucru de facut: sa-ti spun ca te iubesc. Noapte buna!

c) Sunt persoane ce se nasc pentru a visa sau a fi visate, eu sunt nascuta pentru a visa si tu pentru a fi visul meu. Noapte buna, steaua mea calauzitoare!
cel mai frumos mesaj de noapte buna pentru iubit de la distanta

d) Aseara mi am trimis ingerul sa te vegheze in timp ce dormi, dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce si mi a spus ca un inger nu poate pazi un alt inger. Noapte buna... Te iubesc!

e) Noapte buna viata mea, vise cat mai dulci, mi-e foarte dor de tine si te iubesc pana la infinit…!!!

f) As vrea sa fiu o floare in mainile tale, un zambet pe buzele tale, raza de luna care iti spune seara noapte buna.

g) Cu aripi de fluturas, vine in somn un ingeras si ghici ce are pentru tine? Pupici dulci de la mine ca sa poti dormi mai bine.

h)  Visez doar la tine..visez ca vei fi mereu langa mine. Oare visul meu se va implini?

i) Privesc către cer si rog o stea sa te sărute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar îngerii să-ți îndulcească visele? Închide ochii și voi fi lângă tine. Noapte Buna.

j) Ador ochii tai pentru ca ma fac fericita, buzele tale pentru ca-mi dau fiori cand le sarut, vocea ta pentru ca-mi alina sufletul... Noapte buna iubitul meu!

k) As vrea sa fiu cearceaful pe care dormi - in felul asta te-as simti langa mine. Noapte buna iubire!

l) As vrea ca-n seara asta sa ajung pana la luna sa o rog sa te priveasca si sa-ti spuna noapte buna!

m) Un gind curat si un vis placut ce zboara catre tine, un zimbet cald si noapte buna primeste de la mine. SOMN USOR!

n) Noapte buna, sper să visezi ceva frumos si drăguț la noapte: pe mine normal, la ce te gândeai?

o) Ssst!!!Sa nu ma auda nimeni!Am intrat fara....papuci in camera ta sa-ti spun noapte buna si ca te iubesc mult puiutul meu scump si drag

p) Un sarut pe obrazul tau, dormi frumos soarele meu si inca unu pe gurita ta vise placute iubirea mea si la sfarsit pe gatul tau. Noapte buna ingerul meu.!!!

r) Se-nalta ingerii spre cer si steaua ce mai buna, sa lumineze visele pe care tu le vezi...Noapte Buna!

s) Fiindca ochii tai sunt pe-acum obositit, lasa-ti genele sa se imbratiseze pentru cateva ore si viseaza frumos! Noapte buna iubitule!

Mai sentimentale sau mai jucause, mesaje de noapte buna pt persoana iubita vor fi cu siguranta apreciate de cel care le primeste asa ca, asigura-i un somn lin cu unul dintre mesajele de noapte buna.
MAI POTI CITI