Impresii Meniu Gold Bar Cafe Bucuresti: zeci de sortimente de prăjituri proaspete.

Amplasat pe Calea Victoriei, nr. 12 C, colț cu strada Lipscani, Gold Bar Cafe reprezintă un spațiu glam, relaxant, conectat cu tehnologia și arta contemporană.

Gold Bar Cafe  dispune de 40 de locuri în interior și 20 de locuri pe terasa descoperită, are un design modern, cu elemente din metal, fiind un melanj între urban și industrial în stil newyorkez.

Pareri Impresii Gold Bar Cafe Bucuresti
  • Servicii - 8.3
  • Curatenie - 8,2
  • Confort - 8,2
  • Facilitati - 8,2
  • Personal - 8,4
  • Raport calitate / pret - 8,5
  • Securitate - 8.0
  • Locuri de parcare - 8,0
pareri meniu gold bar cafe bucuresti

Gold Bar Cafe este locul din Bucuresti unde cocktailurile sunt ridicate cu adevarat la rang de artă. 

La Gold Bar Cafe veți putea savura numeroase cocktailuri clasice sau pe bază de gin, dar și cocktailuri unicat, pe bază de băuturi tradiționale românești, mai exact pe bază de palincă, vișinată, caisată și nu numai.

Clienții care trec pragul Gold Bar Cafe se pot bucura de patru tipuri de cafea de specialitate cu origine controlată, proaspăt măcinată – Costa Rica, Ethiopia, India și Indonezia.

Totodată, aici au parte de cocktailuri pe bază de cafea și de o gamă foarte variată de băuturi selecte, de la whiskey single malt și gin, la vinuri românești și internaționale premiate.

Meniul Gold Bar Cafe mai cuprinde preparate precum salate cu ingrediente autohtone și exotice, sandviciuri diverse, startere și snackuri.

Pentru desert, clienții se pot răsfăța cu zeci de sortimente de prăjituri, mini prăjituri, tarte, torturi, bomboane și macarons, mereu proaspete.

La evenimentul de deschidere a Gold Bar Cafe au fost prezenți jurnaliști, bloggeri, vloggeri și vedete autohtone, iar surpriza serii a fost un tort special în formă de lingou de aur, pentru a aminti, într-un mod delicios, de denumirea noi locații din centrul Bucureștiului.

Programul Gold Bar Cafe:
Luni – Vineri: 09:00 – 23:00.
Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 23:00
Rezervări la numărul: 0744.318.683
MAI POTI CITI