LE BAB Bucuresti pareri RESTAURANT cu meniu cu influente orientale pe calea Victoriei.

Meniul restaurantului Le Baba nu este nici turcesc, nici meniu libanez, e pur şi simplu Le Bab. Conceptul a pornit din Londra, unde a fost deschis primul Le Bab în 2016.

Restaurantul Le Bab din Bucureşti se află foarte aproape de Caru’ cu Bere şi va face parte dintr-un business care mai include şi Maison Bab şi Kebab Queen, aflate în Londra.

Pareri Impresii Restaurant Le Bab Bucuresti
  • Servicii - 8.4
  • Curatenie - 8,2
  • Confort - 8,2
  • Facilitati - 8,3
  • Personal - 8,3
  • Raport calitate / pret - 8,4
  • Securitate - 8.2
  • Locuri de parcare - 8,0
impresii forumuri meniu restaurant le bab bucuresti

Conceptul Le Bab s-a conturat din pasiunea pentru bucătărie, dorința de a oferi o experiență diferită celor care îi trec pragul și, bineințeles, dragostea pentru kebab, unul dintre preparatele vedetă ale lanțului de restaurante.

La Le Bab, îndrăgitul kebab este ridicat la rangul de artă culinară, fiind pregătit în totalitate in-house, cu ingrediente proaspete, luate în mare parte de la producătorii locali.

Prima locație Le Bab a fost deschisă în 2016, în Soho, Londra, primind aprecierea unui public extrem de critic, urmată de Maison Bab și Kebab Queen, parte din același concept. De acum, Bucureștiul este gazda noului restaurant Le Bab, deschis pe Calea Victoriei 12A.

Prepararea cărnii la grătar e un fel de trademark pentru Le Bab-ul original şi va fi păstrată şi la noi. La Bucureşti restaurantul va fi condus de Doug Faulkner, fost sous chef la un restaurant cu stele Michelin, coordonat acum de Manu Canales.
opinii forumuri le bab bucuresti restaurant meniu oriental
Chef Doug Faulkner, fost Sous-chef al restaurantului Ikoyi cu o stea Michelin din Londra, este cel care se asigură că magia ajunge în farfurii.

Un bucătar experimentat, care și-a făcut ucenicia și în bucătăria Relae, alt restaurant recunoscut cu o stea Michelin din Copenhaga, va găti de astăzi la LE BAB pentru gurmanzii din București, pe care speră să îi cucerească de la prima degustare.
MAI POTI CITI