GHEORGHE DINCA Biografia secreta a "criminalului" FETELOR disparute, rapite din CARACAL.

Conform biografiei, Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, zis si „Popicu”, s-a născut în anul 1953 şi locuia de ani buni singur, din cauza comportamentului agresiv pe care-l avea faţă de soţia şi copiii săi.

În ciuda dovezilor de necontestat, descoperite de anchetatori în curtea lui, Dincă nu-şi recunoaşte faptele.

Localnicii din Caracal povestesc despre Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal, că era un om violent care își bătea angajații la service-ul pe care l-a avut. Unii relatează că omul a stat mult în Italia, transmite Mediafax.

"Acest om nu a avut în clin și în mânecă cu taximetria, nici măcar cu taximetria ilegală. Să îl ia naiba ce făcea... Făcea Italia. Din ce declară vecinii lui era un om violent, a avut un service auto, ceva de genul și cică bătea mecanicii de îi nenorocea".
recunoastere faciala criminalul gheorghe dinca caracal

Recunoasterea faciala prin inteligenta artificiala ne arata ca la momentul descinderii fortelor de ordine GHEORGHE DINCA nu afisa nicio emotie pe fata, la fel ca sociopatii!

Gheorghe Dinca avea patru copii, iar soţia sa muncea în Italia, sătulă să tot fie bătută de soţul său agresiv.

Şi cei patru copii plecaseră de-acasă, cei trei băieţi preferând compania mamei lor şi munca departe de părintele care-i teroriza.

Fata s-a stabilit în Timişoara, nemaidorind să audă de tatăl ei, pe care-l considera bolnav psihic.

Cu toate acestea exista si vecinii care vorbesc frumos despre Gheorghe Dinca: „Un om care nici prin cap nu-ţi trecea că ar putea să facă asta. Îşi luase de curând o dubă, se ocupa cu târgurile, cumpăra dintr-o parte şi vindea în alta: păsări, porumbei, ce-i cădea la mână ieftin, cumpăra şi vindea în alte târguri. Soţia şi copiii sunt plecaţi în Italia. El locuia singur“, a declarat un vecin.
wiki criminal gheorghe dinca caracal ce parere are recunoastrea faciala

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată.

Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.
MAI POTI CITI