Ulei de CANEPA 1000 mg HOFIGAL pareri forum surse vegetale de acizi grasi Omega 3, Omega 6.

Sa ne facem o parere despre capsulele Hofigal cu Ulei de Canepa, care printre alte efecte benefice si intrebuintari ajuta la regenerarea tesuturilor si reepitelizarea mucoaselor si in general contribuie la imbunatatirea si normalizarea functiilor organismului uman.

Opinia fitoterapeutilor este ca in primul rand uleiul de canepa, obtinut din semintele de canepa prin presare la rece, reprezinta o sursa vegetala ideala de acizi grasi Omega 3, Omega 6 intr-un raport optim echilibrat de 1:3, net superior uleiului de peste.

Parerea nutritionistilor, sustinuta de studii clinice, este ca uleiul de canepa are efect benefic in dieta complexa a persoanelor cu hiperglicemie, ajuta la ameliorarea unor tulburari functionale care depind de dezechilibrele metabolice.
pareri ulei de canepa hofigal capsule apreciate pozitiv pe forumuri

Uleiul de CANEPA de la Hofigal protejeaza sanatatea organismului in conditii de stres, stari de oboseala si depresie, in activitati intelectuale intense si favorizeaza redobandirea bunei dispozitii si a starilor de bine.

Datorita nutrientilor pe care ii contine, consumul regulat de ulei din seminte de canepa presate la rece poate regla nivelul de zahar din sange, lucru care il recomanda pentru a fi inclus in alimentatia diabeticilor.

Acidul gamma linolenic, prezent in uleiul din seminte de canepa te ajuta sa previi si sa tratezi atat sindromul premenstrual recurent, cat si manifestarile asociate menopauzei.

Intervine favorabil in normalizarea valorilor colesterolului si ale trigliceridelor din sange, ajuta la reechilibrarea raportului de colesterol rau LDL si colesterol bun HDL, normalizeaza tensiunea arteriala.

Sustine sanatatea inimii si a vaselor de sange prin reducerea riscului de formare a cheagurilor de sange la nivelul arterelor coronare, descreste tendinta de coagulare a sangelui si ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine.

Uleiul de CANEPA 1000 mg HOFIGAL optimizeaza de asemenea functiile sistemului imunitar.

Ingrediente per capsula de ulei de canepa Hofigal: 1000 mg ulei din seminte de canepa, gelatina, glicerina, apa purificata pana la 1300 mg.

Administrare Ulei de canepa Hofigal:

Adulti: cate o capsula de 1000 mg de 2 – 3 ori pe zi, dupa mesele principale.

Administrarea se face timp de 30 de zile, in 3 cure pe an.

Se recomanda asocierea cu produse antioxidante (vitamina C, E, flavonoizi, coenzima Q10).

ATENTIE! La administrarea uleiului de canepa concomitent cu anticoagulante (cumarinice, aspirina, antiagregante plachetare) este necesara recomandarea specialistului.

Flaconul cu 40 de capsule moi are pretul recomandat de 18 lei.
MAI POTI CITI