Opinii pozitive Nou Meniu Steak Burgers HARD ROCK CAFE cu 100% Vita Angus.

Hard Rock International anunță cea mai mare inovare a meniului din istoria companiei. 

Noul meniu Hard Rock Cafe pune accent pe cele mai noi și premiate rețete de Steak Burger, favoritul fiind 24-Karat Gold Leaf Steak Burger  care va genera în România donații din vânzări către Asociația S.O.S Satele Copiilor, ceea ce nu poate de cat sa ne faca o parere extraordinara.

Vedetele noului meniu al Hard Rock Cafe lansat in vara lui 2019 sunt premiații Steak Burgers, care conțin 100% Vită Angus, pentru a crea cel mai savuros burger posibil.

De la acompaniament premium, cum ar fi chiflele proaspăt coapte, până la sosurile casei, noii Steak Burgers oferă tuturor posibilitatea de a mânca precum o legendă rock.
opinii meniu Steak Burgers HARD ROCK CAFE cu Vita Angus si foita de aur

Noul meniu delicioas Steak Burgers Hard Rock Cafe include:

a) The 24-Karat Gold Leaf Steak Burger™ – un Steak Burger din carne proaspătă de vită Angus, cu foiță de aur comestibilă de 24 de karate, cu brânză Cheddar, salată verde, o felie de roșie și inele de ceapă roșie. 

Este un burger extravagant, fascinant și strălucitor – într-o variantă legendară, disponibilă doar la Hard Rock!

b) Original Legendary® Burger – burger-ul cu care a început toata povestea de succes– proaspăt, cu șuncă afumată, brânză Cheddar, inele crocante de ceapă, salată și felii de roșii, servit alături de sosul casei.

c) The Big Cheeseburger – Steak Burger cu trei felii de brânză Cheddar topite, servit cu salată verde, felii de roșii și ceapă roșie.

d) Double Decker Double Cheeseburger – un tribut adus Burgerului “Down Home Double Burger” de la Hard Rock Londra din 1971, precum și emblematicelor autobuze cu etaj, este compus din doi Steak Burgers, brânză, maioneză, o felie de roșie, salată verde și ceapă roșie.

e) BBQ Bacon Cheeseburger – Steak Burger asezonat cu un amestec de condimente și cu sos barbeque pregătit în casă, inele de ceapă, brânză cheddar, bacon afumat, salată verde și o felie de roșie.

Parerea noastra este ca noul meniu Steak Burger Hard Rock Cafe aduce combinatii surprinzatoare, invitând la o aventura culinara inspirata din arome si gusturi din întreaga lume, chiar daca preturile nu sunt unele "micute".
MAI POTI CITI