Rezumat TE VOI GASI, TE VOI IUBI la PRO 2 din 7 iunie 2019. O poveste de dragoste si sacrificii.

Pe litoral soarele anunta vara asteptata cu soare si  surprize. Tocmai de aceea cei de la postul PRO 2 s-au gandit sa ofere telespectatorilor o telenovela noua din 2018.

Titlul original al telenovelei  mexicane, al carui rezumat il gasti mai jos, este "TENIAS QUE SER TU". In engleza titlul este "IT HAD TO BE YOU".

Romanii au tradus titlul "TE VOI GASI, TE VOI IUBI."  Productia mexicana este in fapt un remake al serialului din CHILE numit " AMBAR" in regia DANIELLEI COSTAGNO.

Telenovela "TE VOI GASI, TE VOI IUBI." este o productie 2018 ce a avut premiera in 12 martie 2018 si s-a terminat pe 8 iulie 2018.

O poveste de dragoste care vorbeste de puterea  de a merge mai departe atunci cand viata ti se complica atunci cand esti responsabil si de cresterea unui copil.

TE VOI GASI, TE VOI IUBI REZUMAT TOATE EPISOADELE

Tema muzicala "ME NIEGO" a serialului "TE VOI GASI, TE VOI IUBI." este produsa de REIK feat OZUNA & WISIN. Are un singur sezon si 87 de episoade.

Scenariul a fost semnat de : ANTONIO ABASCAL, CARLOS DANIEL GONZALES si DANTE HERNANDEZ.

De REGIE s-au ocupat WELLINO ACOSTA, JOSE ELIAS MORENA. In rolurile principale au fost distribuiti ARIADNE DIAZ si ARTURO PENICHE si ANDRES PALASCIOS.

PE ARIADNE DIAZ ati vazut-o in telenovele ca: "EL COLOR DE LA PASSION " aka "CULORILE PASIUNII" si "MANANA ES SEMPRE aka : "IMPREUNA PENTRU TOTDEAUNA".

Sa vedem actorii si personajele  telenovelei "TE VOi GASI , TE VOI IUBI".

DISTRIBUTIE actori telenovela TE VOI GASI, TE VOI IUBI:
 • ARIADNE DIAZ -MARISA SANSEBASTIAN ELORZA eroina principala
 • ANDRES PALASCIOS-MIGUEL " MIKY" CARRERO- personaj central- iubitul MARISEI
 • ARTURO PENICHE- EZEQUIEL PINEDA DOMINGUEZ -tatal copilului MARISEI
 • ANA PAULA MARTINEZ-NICOLE- fetita MARISEI
 • CHANTAL ANDERE- LORENZO
 • GRETTEL VALDEZ- JENNIFER PINEDA SALGADO " JENNY" intr-o partitura aplaudata- iubita lui "MIKY"
 • FERNANDA ALONSO - MARCELA MORET
 • ROSANNA NAJERO- AMARANTA
 • ANA PAULA MARTINEZ- NICOLE SANSEBASTIAN ELORZA
 • RICARDO MARGALEFF- BRYAN
 • POLO MARIN- BRUNO
 • RAQUEL GARZA-AMANDA
 • AGUSTIN ARANA- TADEO
 • SACHI TAMASHIRA- JAQUIE
 • VALENTINA DE LOS CABOS- LUCY
 • EMILIO BELTRAN _SANTIAGO
 • JESSICA DECOTE-LESLY
 • ALDO GUERRA- TINO CARRETO
 • KARLA FARFAN- PAULINA
 • DAYREN CLAVEZ- SIMONA
 • ELENA LIZARRAGO- OLGA
 • MARIA MARCELA-MARBELLA
 • NUBIA MARTY- in rolul BUNICII

Apar in roluri de ACTORI INVITATI: LATA LAVER, ROBERTO MIGUEL, ARTIRO VAZQUEZ, WENDY BRAGA, JAMIO HIDAlG,  KELCHIE ARIZMENDAY.

REZUMAT serial TE VOI GASI, TE VOI IUBI aka  TENIAR QUE SER TU aka IT HAD TO BE YOU

Intr-un mic orasel  traiesc  MARISA, fetita ei NICOLE , bunica MARIA si doica copilului JAQUI.

MARISA este o tanara mama singura care face tot ce ii sta in putinta pentru bunastarea familiei.

MARISA are un secret pe care l-a tinut in suflet de ceva vreme. E vorba de tatal copilului ei de cel care ar fi putut  sa ii devina sot.

MARISA a crezut ca  tanarul  EZEQUIEL este iubirea vietii ei. Surprinsa si bucuroasa cand ramane insarcinata   se pregateste sa ii dea marea veste iubitului.

Doar ca iubitul  ii da o veste care avea sa -i fie marea incercare a vietii ei. EZEQUIEL ii da de veste MARISEI ca el se pregateste de casatorie   cu cea care ii era iubita.

Se intorce in MEXICO si uluita MARISA nu ii spune ca este insarcinata. MARISA se va lupta sa fie o femeie puternica si sa isi asume rolul de mama care isi va creste copilul singura.

Atunci cand i se ofera un job in domeniul imobiliarelor MARISA ia hotararea de a se muta in capitala. Isi ia familia gata sa deschisa o fila noua in viata ei.

Si intr-adevar destinul avea sa ii pregateasca MARISEI multe surprize si multe obstacole pe care va fi nevoita sa le infrunte.

Ajunsa la noul job  MARISA are un soc cand  il cunoaste pe noul sef. Acesta era un fost iubit de-al ei. Jobul o solicita mult dar MARISA nu da inapoi.

Nu prea are timp sa se ocupe de NICOLE si atunci se gandeste sa apeleze la serviciile unei firme de transport care sa o aduca si sa o duca pe NICOLE  la scoala.

Soferul masinii este MIGUEL CARRERO  caruia ise mai spune si "MIKY". Un tanar  chipes  si afectuos.

Rutina zilnica face ca MARISA si fetita de doar 8 ani NICOLE sa petreaca din ce in ce mai mult timp cu MIGUEL.

Personalitatea  entuziasta a lui MIGUEL o va cuceri pe NICOLE si in scurt timp si pe MARISA.

MIGUEL o indrageste pe fetita si incepe sa fie atras si de MARISA. Intre MARISA si MIGUEL sunt multe diferente dar poate acestea ii fac pe cei doi sa fie atrasi unul de altul.

Atractia aceasta intre MARISA si MIGUEL se va transforma intr-o poveste de dragoste.

MARISA se gandeste ca MIGUEL este cel mai potrivit fetitei sale sa ii fie tata. Ba chiar ar fi un tata perfect.

Nicole isi uimeste mama intr-o zi cand o intreaba care este numele  celui care ar trebui sa ii spuna tata.

Marisa este pusa in dificultate dar problemele de abia acum apar. Si ca totul sa ii fie potivnic MARISEI in peisaj apare  JENNY despre existenta careia MARISA nu avea de unde sa stie.

JENNY este iubita de cel putin zece ani a lui MIGUEL. E firesc ca JENNY sa doreasca sa grabeasca clipa cand MIGUEL o va cere de nevasta doar nu a asteptat atita amar de vreme.

JENNY e decisa sa il faca pe MIGUEL sa o duca la altar. Si MARISA se gandeste sa isi intemeieze o familie in special pentru ca NICOLE sa fie fericita si sa nu mai duca lipsa tatalui.

Ce solutie va gasi MIGUEL? Cum se va descurca  cu MARISA si JENNY? O iubeste suficient pe JENNY sa o ia de nevasta sau balanta va inclina inspre MARISA?

Si ca tabloul sa fie complet va intra in scena si tatal lui NICOLE acum un milionar bogat. Aceasta afla ca are o fiica si este decis sa vina sa o vada sa o cunoasca.

Cert este ca totul se complica acum si cu adevartat viata MARISEI va fi data peste cap. Milionarul tata este suparat ca MARISA ii ascunsese faptul ca era insarcinata si urma sa dea nastere copilului sau.


Asculta melodia de inceput a telenovelei TE VOI GASI, TE VOI IUBI

Cine o va ajuta pe MARISA sa treaca peste obstacole ? Va fi chipesul sofer MIGUEL?

MARISA are in fata sa o mare dilema. Cu cine sa ramna ? Sa il ierte si sa il accepte pe tatal copilului sau sau sa dea curs glasului inimii si sa ramana cu MIGUEL?

O poveste puternica despre  familie si in special despre vointa si ambitia unei femei capabile sa faca totul pentru copilul sau. In aceasta ecuatie mai ramane loc si pentru iubirea fata de un barbat?

Cum se descurca o femeie care a avut de lupta si de infruntat obstacole care au transformat-o intr-o persoana  ambitioasa si puternica.

Telenovela "TENIAR QUE SER TU" aka "TE VOI GASI, TE VOI IUBI"este  o poveste dulce, tandra cu personaje incantatoare si toul vorbeste despre dragoste.

O telenovela care va va insoti in zilele calduroase  de vara. O bucurie pentru iubitorii telenovelelor mexicane.

Cu o energie  speciala. Iar locatiile in care s-a filmat sunt  spectaculoase. Actori cunoscuti , muzica frumoasa.

Cei mai rabdatori vor avea de asteptat finalul celor 87 de episoade. Va invinge dragostea?
MAI POTI CITI