Pareri Promotie Castiga cu HOLSTEN Fratia Berii concurs 2019. Centre de premiere. Regulament. Lista Castigatori

Parerea consumatorilor extrasa din comentarile de pe forumurile cu topicuri despre Promotia Castiga cu Holsten Fratia Berii 2019.

1. Sentiment Pozitiv - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,46
3. Sentiment Neutru - 0,56

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat parerile despre Promotia Castiga cu Holsten Fratia Berii
  • Entuziasm - 0.62
  • Autoexprimare - 0.55
  • Contact social - 0.59
Holsten Fratia Berii concurs 2019 Centre de premiere

Regulamentul oficial al concursului Castiga cu Holsten Fratia Berii 2019 este disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe intreaga durata dedesfasurare a Campaniei, in format electronic, prin accesarea website-ului www.fratiaberii.ro

Concursul Castiga cu Holsten Fratia Berii 2019 se va derula in perioada 10 Mai 2019 - 15 Iunie 2019 pe teritoriul Romaniei in toate Centrele de premiere Participante la Campanie listate online pe www.fratiaberii.ro si in Anexa 2 la Regulament, cu respectarea programului lor de functionare, in conditiile respectarii prevederilor prezentului.

Participantii la promotia Castiga cu Holsten Fratia Berii 2019 pot revendica pana in data de 15 iunie 2019 premiile garantate castigate, prezentand capacele si cheitele cu codurile inscrise sub ele cu insemne promotionale in Centrele de premiere Holsten din toata tara.

Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare punerii participantului in posesia sa, nu vor fi inresponsabilitatea Organizatorului si / sau a Magazinelor Participante / Centrelor de premiere Holsten, cu exceptia celor referitoare la vicii ascunse ale premiilor care pot fi comunicate pe toata durata duratei de valabilitate apremiilor. 

Reclamatiile referitoare la viciile ascunse ale premiilor se vor face in scris, la adresa de email:office@tuborg.ro.
MAI POTI CITI