Regulament CONCURS ALGIDA 2019 10 ani de bucurie. Inscrieri si castigatori pe www.iubesteinghetata.ro

Conform regulamentului, conditia de participare la concursul Algida 2019  "Sarbatoreste cu noi 10 ani de bucurie" o constituie cumpararea din magazinele participante in perioada 15.05.2019 – 15.08.2019, a oricarei inghetate Algida din marcile Carte D’Or, Cornetto, Big Milk, Magnum, Twister, Napoca, Calippo si Ben&Jerry’s.

Cum te inscrii in concursul cu premii Agida 2019 "Sarbatoreste cu noi 10 ani de bucurie"

a) online pe pagina web www.iubesteinghetata.ro/concurs. Consumatorii se vor putea inscrie doar prin completarea tuturor campurilor obligatorii ale formularului de inscriere afisat pe site.

Dupa fiecare inscriere participantul va primi un mesaj de confirmare a inscrierii – in cazul in care a completat corect toate campurile din formular si si-a exprimat clar acordul pentru prelucrarea datelor sale personale in scopul participarii la tombola cu premii, sau un mesaj prin care nu i se confirma validarea inscrierii, cu aratarea motivului.
regulament castigatori concurs algida 2019 iubeste inghetata

b) prin SMS cu tarif normal, la numarul 1857. Pentru o inscriere valabila participantul trebuie sa trimita textul ALGIDA, urmat de numarul bonului fiscal in forma: “ALGIDA 1234”.

Dupa transmiterea SMS-ului, participantul va primi un mesaj de confirmare a receptionarii SMS-ului si link catre regulamentul Campaniei.

c) Prin intermediul aplicatiei mobile “IUBESTE INGHETATA“. Aceasta aplicatie este disponibila si poate fi descarcata gratuit din magazinele de aplicatii aferente sistemelor de operare iOS si Android, de catre orice persoana interesata.

Consumatorii se vor putea inscrie doar prin completarea tuturor campurilor obligatorii ale formularului de inscriere afisat in aplicatie.

Iata premiile pe care le poti castiga la concursul Algida 2019

a) 10 premii care constau in cate un dispozitiv smartphone Apple iPhone X, 64 GB, 4G, culoare carcasa Space Grey, in valoare comerciala totala de 52.360 lei;

b) 1 premiu ce consta intr-un autoturism FIAT 500, in valoare comerciala de 64.617 lei, TVA inclus;

ATENTIE! Un premiu acordat nu poate fi inlocuit cu alte bunuri sau produse si nici nu se poate acorda contravaloarea lui in bani; in cazul refuzului castigatorului de a beneficia de premiu (prin refuz intelegandu-se orice manifestare expresa si neechivoca ca de exemplu dar fara a se limita la situatiile in care castigatorul refuza preluarea premiului de la reprezentantul Agentiei, refuza semnarea procesului-verbal de predare-primire etc), asa cum este acesta descris in Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.

Tragerea la sorti, pentru desemnarea castigatorilor premiilor campaniei nationale ALGIDA 2019 va avea loc in data de 2 septembrie.

Organizatorul va face public numele castigatorilor si denumirea premiului castigat la promotia ALGIDA 2019 dupa validarea finala a acestora, prin postarea acestor informatii pe site-ul www.iubesteinghetata.ro in sectiunea “Castigatori”.
MAI POTI CITI