DIETA OLOPROTEICA pareri forumuri. Amalia Nastase a slabit cu regimul oloproteic 20 kg.

Sa ne facem o parere despre dieta oloproteică sau liposucția alimetară, regim de slabire care a fost adusă în România de Giuseppe Castaldo, un doctor italian și a devenit cunoscută după ce Amalia Enache a fost primul pacient român al doctorului.

Deasemenea cu ajutorul dietei oloproteice, Amalia Năstase a reusit sa slabeasca in mod spectaculos.

Distributie pareri dieta oloproteica extrasa din comentarile de pe forumurile cu topicuri despre regimul de slabire oleoproteic liposuctie alimentara :

1. Sentiment Pozitiv - 0,55
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Sentiment Neutru - 0,70

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
opinii forumuri dieta oloproteica amalia nastase un meniu restrictiv dar eficient

Amalia Năstase, fosta sotie a tensimenului Ilie Năstase, a reușit să slăbească foarte mult. Acesta a dat jos 20 de kilograme în mai puțin de trei luni. „Am slăbit 20 de kilograme în 80 de zile, acum am 75 de când am început acest tratament şi mai am de dat jos încă 15”, a explicat Amalia Năstase.

ATENTIE! Dieta oloproteica, poate fi urmata doar sub supravegherea atenta a unui medic.

Dieta oloproteică sau liposucția alimentară, promovată de Amalia Năstase, este o dietă din grupul dietelor ketogenice.

Se ține pe o perioadă de 21 de zile, timp în care pacientul ar trebui să piardă 10% din greutatea corporală. 

Urmează o perioadă de întreținere, în care se reintroduc treptat alimentele interzise. 

Dieta oloproteică a fost creată de doctorul Giuseppe Castaldo, medic de origine italiană, specialist în medicină internă.

Ca și alte diete ketogenice, dieta oloproteică exclude orice aliment care conține carbohidrați. Sunt permise proteinele și este încurajat consumul de suplimente proteice, care vor înlocui unele mese și gustări. 

Pe langa meniul specific, si adaosul de suplimente, dieta oleoproteica are si alte "mici secrete". De exemplu cantarirea. Iata ce declara Amalia Nastase: ".... Din ziua 3 sau 4, îţi intri în rutină şi poţi să începi să vezi rezultate. Probabil că vă întrebaţi de kilograme. Ei bine, şi eu! Doctorul Castaldo mi-a interzis să mă cântăresc 28 de zile. Şi asta face cu toţi pacienţii săi în prima parte a dietoterapiei..."

În dieta oloproteică ținută de Amalia Năstase, sunt interziși carbohidrații, dar și lactatele. Asta înseamnă că nu ai voie să mănânci pâine, pase, fructe.

Evident, sunt interzise dulciurile, sucurile, alcoolul.

Regimul de slabire oleoproteica este o dietă destul de restrictivă, însă, având în vedere că poți consuma proteine, nu vei suferi de foame. 

Dieta oloproteică permite consumul de carne, de orice fel, atâta timp cât este slabă: pește, pui, curcan, vită.

Sunt recomandare legumele cu frunze verzi, de exemplu spanac, salată verde, dar și alte legume care cresc la suprafața pământului: vinete, dovlecei, ridichi, castraveți, roșii. 

Pentru a da mai mult gust mâncări, se pot folosi uleiul de măsline (dar cu măsură) și condimente precum piper, verdețuri, ceapă, usturoi.

Efecte secundare neplacute ale Dietei Oleoproteice apar mai ales la cei care erau consumatori de dulciuri.

Aceștia se vor confrunta cu stări de slăbiciune, oboseală, foame, dureri de cap și halitoză.
MAI POTI CITI