Pareri Concurs LIDL PAREREA TA CONTEAZA pana in 2020. Castiga voucher de cumparaturi Lidl conform Regulamentului.

Concursul LIDL PAREREA TA CONTEAZĂ! se desfășoară în perioada 01.03.2019 — 29.02.2020 (denumită în conținuare Perioada Campaniei), cu respectărea dispozițiilor din Regulamentul oficial.

Scor general pareri concurs LIDL PAREREA TA CONTEAZĂ 2019-2020
  • Utilitatea concursului: 4,3 din 5
  • Functioneaza concursul LIDL asa cum este descris: 4,2 din 5
  • Este concursul usor de accesat: 4,2 din 5
  • Este concursul de calitate buna: 4,2 din 5
  • Este concursul orientat spre cineva ca mine: 4,1 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu concursurile LIDL 4,5 din 5

Pentru a participa la Campania promotionala LIDL "Parerea ta Conteaza", Participanții trebuie să parcurgă următorii pași:
pareri forum castigatori concurs lidl parerea ta conteaza 2020

a) să achiziționeze produse din magazinele Lidl în perioada campaniei;

b) să acceseza pagina www.lidl.ro/parereata;

c) să înscrie de pe bonul fiscal, numărul magazinului și numărul de bon (menționat pe bonul fiscal sub indicația Mg (Magazin) / Tz (Tranzacție);

d) să parcurgă și să completeze chestionarul;

e) la finalizarea chestionarului Participantul are posibilitatea de a se înscrie în secțiunea de concurs prin completarea următoarele informații: nume, prenume, data nașterii, adresa, oraș, telefon, e-mail;
să bifeze mențiunea “Sunt de acord cu termenii și condițiile Campaniei”.

Premiile Mari ale concursului cu premii LIDL "Parerea ta Conteaza" 2020 constau în:

a) 1  excursie tip circuit „Egipt, Nil și Hurgada”, pentru 2 persoane (respectiv participantul câștigător și un însoțitor desemnat de participantul câștigător), având specificațiile prezentate în Anexa 2 la  Regulament si

b) 1 excursie tip circuit „Turul Alpilor - Italia, Franța, Elveția, Austria” pentru 2  persoane (respectiv participantul câștigător și un însoțitor desemnat de participantul câștigător), având specificațiile prezentate în Anexa 3 la Regulament.

Câștigătorii premiilor oferite în cadrul acestei campanii promoționale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea premiilor în bani sau înlocuirea acestora cu alte bunuri și nici nu pot solicita schimbarea caracteristicilor / parametrilor premiilor câștigate.

La tombola cu premii LIDL se mai pot castiga 120 (o sută douăzeci) de premii constând fiecare în „Voucher de cumpărături în valoare unitară de 100 lei”, denumite în conținuare Premiile Mici.

Pentru această categorie de premii, LIDL nu va reține la sursă impozit pe veniturile din premii, întrucât valoarea unitară a premiilor nu depășește valoarea neimpozabilă de 600 lei.

Premiile constând în „Voucher de cumpărături LIDL în valoare unitară de 100 lei” vor fi expediate prin curier privat la adresa furnizată de câștigător cu ocazia validării, în termen de aproximativ 20 de zile lucrătoare de la data validării, iar cheltuielile de expediere vor fi suportate de către Organizator.

Premiile Mari ale concursului LIDL PAREREA TA CONTEAZĂ!  se vor acorda după cum urmează:

a) în data de 05.09.2019 va avea loc extragerea pentru Premiul Mare constând într-o excursie tip circuit în „Egipt, Nil și Hurgada” pentru toate înscrierile valide conform prezentului regulament, realizate în perioada 01.03.2019 – 31.08.2019, ora 23:59. În cadrul tragerii la sorți se va extrage 1 (un) câștigător și 5 (cinci) rezerve.

b) în data de 05.03.2020 va avea loc extragerea pentru Premiul Mare constând într-o excursie tip circuit „Turul Alpilor - Italia, Franța, Elveția, Austria” pentru toate înscrierile valide conform prezentului regulament, realizate în perioada 01.09.2019, ora 00:00 – 29.02.2020, ora 23:59. În cadrul tragerii la sorți se va extrage 1 (un) câștigător și 5 (cinci) rezerve.
MAI POTI CITI