Pareri Angajari Model la Preziosa, Cateva Motive sa Castigi între 300 și 800 lei zilnic.

În timp ce alte firme cer CV-uri și pregătire la angajare, poți găsi un job mult mai ușor la studiourile Preziosa. Iar dacă ești o fată care ține la discreție, desigur, suntem de parere ca cea mai bună alegere e Preziosa.

De ce e Preziosa cel mai bun studio din Iași pentru tine? Uite cateva motive care să te convingă.

In primul rand suntem de parere ca Preziosa e cel mai discret studio din Iași. Studioul este special gândit să funcționeze după regulile confidențialității.

Echipa Preziosa de management e exclusiv feminină, formată din persoane mature. Asta înseamnă că știu să-ți protejeze identitatea. Cum sa nu ai o impresie buna?

Pareri forum angajari Studioul Preziosa din Iasi

Câștigi între 300 și 800 lei zilnic. La Preziosa, faci o mulțime de bani. 

În medie, un model de la Preziosa câștigă câteva sute de lei zilnic. Iar tu ești cel puțin la fel de drăguță, deci poți câştiga la fel de mult ca ele. 

Partea cea mai frumoasă e că îți sunt plătiti toți banii ăștia la zi. La sfârșitul programului, iei banii pe card sau în mână și îi cheltuiești pe ce vrei tu.

Parerea persoanelor despre locurile de munca de la Studioul Preziosa din Iasi extrasa din media comentariilor de pe forumuri:

1. Opinii Pozitive: 2,7

2. Opinii Negative: 1,9

3. Opinii Neutre: 0,4

Nevoile persoanelor care si-au exprimat parere despre Studioul Preziosa din Iasi:
  • Auto-exprimare - 56% 
  • Caracterul practic - 61% 
  • Curiozitate - 54% 

La Preziosa Iasi ai transport gratuit cu mașini Mercedes. Acum, vii la job cu mașini Mercedes, puse exclusiv la dispoziția ta de către Preziosa. 

Mașinile sunt conduse de câteva doamne politicoase, cărora le face plăcere să te conducă la job. Evident, acest serviciu îți este oferit gratuit, astfel încât tu să vii cât mai odihnită la program.

Ești întotdeauna respectată. La Preziosa, ne străduim să-ți facem fiecare zi de lucru cât mai plăcută. Te primim cu zâmbetul pe buze, vorbim mereu cu “mulțumesc” și “te rog”. Asta înseamnă că eşti tot timpul relaxată și mulțumită. Efectul? Evident, câștigi mai mulți bani și ai o viață mai frumoasă.

Primești seriozitate. Dacă vrei un loc de muncă unde să întâlnești persoane serioase, Preziosa este cel mai bun studio din Iași. Se țin de cuvânt în orice privință și te poți baza pe echipa manageriala oricând ai nevoie. De aceea o să ai mereu toți banii plătiți la timp, fără discuții.

Preziosa îți asigură cel mai bun training de specialitate în Iași. Mai ales dacă ești la început ca model, Preziosa te ajută să faci progrese rapide. 

Aici au cele mai bune specialiste în training de specialitate din Iași, deci te poți baza pe cineva care să te motiveze și să te învețe tot ce trebuie să știi la job.

Primești make-up și lecții de engleză, toate gratuite. Imediat cum te angajezi la Preziosa Iasi, ti se va dovedi cât de mult esti prețuita ca femeie. 

Îți vor fi oferite ședințe de machiaj gratuite, cu profesioniste, în fiecare zi când vii la job. Iar ca să te ajute să faci mai mulți bani, îți ofera și lecții gratuite de limba engleză.
MAI POTI CITI