Pareri 4x4 Biscuitii de Teren Votat Produsul Anului 2019 in categoria Gustari sarate.

4x4 Biscuiţi de teren, un concept fresh şi inovator lansat de producatorul TerraBisco in 2018, a câştigat încrederea consumatorilor romani, fiind votat Produsul Anului 2019 în categoria de snackuri sărate coapte.

Distributia parerilor si a recenziilor despre Biscuitii de Teren 4x4  de pe forumurile cu topicuri despre: biscuiti 4x4 reclama, 4x4 biscuiti de teren pret, biscuiti 4x4 producator

a) Utilitatea produsului: 4,4 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,1 din 5

c) Este produsul usor de consumat: 4,3 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,5 din 5
4x4 biscuiti de tren opinii forumuri mix sanatos de seminte in compozitie

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,2 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu Biscuitii de Teren 4x4: 4,3 din 5

4×4 Biscuiţi de Teren este un “deschizător de drumuri”, un produs care iese din tiparele unui cracker obișnuit, prin reţetă, prin forma care iese din tiparul clasic de crackers, și designul de ambalaj, care atrage atenţia prin originalitate și creativitate.

4x4 Biscuiţi de Teren este un produs în categoria biscuiţilor săraţi, bogat şi echilibrat nutriţional, cu o identitate unică dată de combinaţia de 4 seminţe şi 4 cereale.

4x4 Biscuiţi de Teren este un snack la îndemână, hrănitor, gustos şi cool, ce combină două trenduri în creştere: consumul de seminţe şi cel de multicereale.

Deşi „4 seminţe, 4 cereale” este un mesaj funcţional, acesta transmite ideea de super-energie prin analogia cu maşinile 4x4. 

Biscuiţii de Teren 4x4 nu oferă calorii goale, ci energie serioasă, pe care te poţi baza mai ales ca nu
are doar mac și susan, ci și in, chia, mei, chimen negru. 

Consumatorii care i-au încercat au avut numai feedback-uri pozitive, preferinţele lor fiind împarţite 50 % – 50 % între cele doua sortimente: Wild Mix și Urban Mix.

Din portofoliul TerraBisco mai fac parte covrigeii și biscuiţii frăgeziti cu vin Grand Papa, biscuiţii dulci Poieni, covrigii și biscuiţii Grâu Întreg.
MAI POTI CITI