ALABO pareri forum: serviciul retur "PICK & RETURN alabo.ro apreciat de clienti.

Parerea consumatorilor despre magazinul online ALABO.ro Romania extrasa din comentarile de pe forumurile cu topicuri despre alabo forum retur, alabo.ro recenzii imbracaminte, alabo review incaltaminte:

1. Sentiment Pozitiv - 2,50
2. Sentiment Negativ- 1,00
3. Sentiment Neutru - 1,50

Distributia parerilor si a recenziilor despre magazinul online de haine si incaltaminte www.alabo.ro

a) Utilitatea produsului: 4,2 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,2 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,3 din 5
alabo.ro pareri forum recenzii magazin online de imbracaminte

d) Este produsul de calitate buna: 4,3 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,0 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu ofertele ALABO: 4,2 din 5

ALABO este o platformă internațională creată în 2017 ca un magazin online de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii.

In magazinul online ALABO veți găsi îmbrăcăminte și încălțăminte de la diverse branduri, cum ar fi Adidas, Asics, Calvin Klein, Biba, Everlast, Converse, Golddigga, Jack și Jones, Slazenger, Lee Cooper și multe altele. 

Iar pentru clienții exigenți, cei de la Alabo au pregătit multe surprize de la branduri cum ar fi Hugo Boss, Armani, Michael Kors și alții.

Plus oferta de fidelizare "el mai mic preț garantat". În cazul în care comandați bunuri pe care le găsiți într-un alt magazin mai ieftine decât la ALABO, ca recompensă magazinul va va oferi un cupon de 50 lei pentru achiziții.

Analiza recenziilor de pe forumurile despre Alabo arata ca un punct forte a magazinului il reprezinta politica de retur care este apreciata de catre clienti.

Ați primit produsele de la Alabo și nu vi se potrivesc? Este produsul necorespunzător sau doriți să-l returnați?

În cazul în care doriți sa returnați bunurile, sau sa nu continuați contractul, mărfurile trebuie să nu fie purtate, deteriorate, sa fie ambalate în forma inițiala, cu etichete originale. 

Procedeul de returnare la ALANO se poate efectua în termen de maxim 14 zile de la livrare prin serviciul "PICK & RETURN", care este soluția unei modalități simple și convenabile de a returna obiectele nedorite cu costuri minime. 

Pentru a vă înregistra cu succes pentru serviciul "PICK & RETURN", trebuie sa accesați link-ul de alabo.ro/index.php?route=account/par, și să completați câmpurile tabelului cu informațiile cerute.

Serviciul de retur ALABO nu este insa gratuit, el costă 10 lei, iar suma va fi dedusă din contravaloarea pe care clientul o va primi în contul curent! 

Serviciul de retur este gratuit doar daca returul se va efectua din cauza vanzatorului, si ati avizat serviciul clienti de acest lucru.
MAI POTI CITI