MESAJE La Multi Ani PETRU si PAVEL. NUME DERIVATE din Petru si Pavel.

O selectie de mesaje de la multi ani Petru si Pavel (29 iunie) pentru ziua onomastica a mamei, iubitei, copiilor, si de ce nu mesaje onomastice deosebite pentru nepotica sau nepotel, mesaje ziua numelui pentru finuta, mesaje onomstice La Multi Ani pentru nasi.

Cele mai importante nume derivate din numele Sfintilor Petru si Pavel: Petre, Petru, Petrus, Petrica, Petrisor, Petruta, Pavel, Paul, Paula ori Petronela.

Lista Mesaje La multi ani zi onomastica Sf. Petru si Pavel

* La mulţi ani şi voioşie, Domnul alături să-ţi fie, bucurii să-ţi dăruiască şi nimic să nu-ţi lipsească! La mulţi ani, Petrica!

mesaje la multi ani sf petru si pavel urari ziua onomastica a numelui

* Sper că sărbătoarea Sfântilor Petru si Pavel să fie simbolul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!

* Sfântul Pavel să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale. Paula să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de familie şi cei dragi.

* În această zi specială îţi doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, şi fie că Sfântul Petru să te călăuzească mereu în viaţă.

👉 VEZI AICI TORTURI PAPMERS CONSTANTA IEFTINE

* Pavele iți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/ă de toți prietenii tăi. Cu mult drag! 

* Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfantul Petru pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți daruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

* Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori!

* Cel mai frumos la mulţi ani li transmit celui mai frumos nume, Petru. La mulţi ani şi cât mai mulţi bani şi sănătate pentru că e mai scumpă de cât toate!

* Sfântul Pavel să-ţi dea un răspuns la orice întrebare, un zâmbet pentru fiecare lacrimă, şi o binecuvântare la fiecare pas. La mulţi ani !

*Fie ca sfântul care te protejază si indruma in viata să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată !

Traditii de Sfintii Pavel si Petru: Pe 29 iunie se împart mere dulci sau acre, colaci și lumânări. La biserică, pe lângă aceste ofrande se duce și colivă și, dacă se poate, e bine să se sfințească și puțină miere.

Pe 30 iunie, în cea de-a doua zi dedicată Sfântului Petru, ziua se ține prin nelucrare, pentru a nu cădea grindina și pentru ca lupii, patronați de acest mare apostol, să nu facă pagubă în vite.
MAI POTI CITI