HAIRISE pareri forum: Compoziție inovatoare care reduce CADEREA parului.

Parerile pe forumuri despre HAIRISE spray impotriva caderii parului sunt opinii amestecate care variaza de la un sentiment neutru la comentarii extrem de pozitive sau extrem de negative deoarece nu se vinde in farmacii.

Asadar este dificil sa ne facem o parere despre HAIRISE exclusiv din citirea opiniilor de pe forumuri si grupuri de discutii.

Sa vedem deci ce informatii ne ofera oficial producatorul spray-ului HAIRISE.

Hairise este un produs recomandat pentru îngrijirea zilnică, pătrunde în structura firelor de păr, regenerează foliculii.

Scor agregat parerea comentariilor despre HAIRISE
 • Utilitatea produsului: 4,1 din 5
 • Functioneaza produsul asa cum este descris: 3,8 din 5
 • Este produsul usor de utilizat: 4,0 din 5
 • Este produsul de calitate buna: 3,7 din 5
 • Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,0 din 5
 • Au avut altii o experienta buna cu  HAIRISE: 3,6 din 5
HAIRISE pareri forum spray caderea parului contraindicatii preturi catena
Hairise este recomandat femeilor și bărbaților de orice vârstă, redă firelor de păr delicatețea și elasticitatea, întărzie incărunțirea părului, frezurile si coafurile pot fi aranjate mai ușor.

Hairise spray impotriva caderii parului este un produs care NU are multe reactii adverse, cum ar fi in cazul capsulelor pentru caderea parului insa efectele Hairise nu sunt imediate si sa nu va asteptati sa functioneze in cazul in care chelirea s-a produs deja de mult timp.

Hairise prezintă o acțiune puternică anti inflamatorie și anti bacteriană, stimulează creșterea noilor fire de păr mai puternice.

Acest spray protejează complex firele de păr slăbite și deteriorate și previne căderea acestora în urma influenei radicalilor liberi.

Ingrediente compozitie Hairase spray
 • Cheratina restabilește deficitul de cheratină naturală în stratul cornos al părului, elimină uscăciunea, fragilitatea și finețea
 • Vitaminele A și E hrănesc și hidratează structura părului, contribuie la întărirea și îngroșarea acestuia, normalizează circulația sângelui în piele
 • Vitaminele B (biotină și niacină)  stimulează creșterea părului si le confera firelor de par un aspect sănătos
 • Uleiul de scorțișoară trezește și revitalizează foliculile de păr, oprește căderea și activează creșterea părului
 • Uleiul de cocos pătrunde în miezul părului și întărește interiorul său, împiedică secțiunea și fragilitatea
 • Extracte de mușețel și urzică - imbunătățesc circulația sanguină a foliculilor de păr, contribuie la creșterea părului neted și matăsos

Mod de utilizare Hairase spray

Pentru a obtine rezultate bune este indicat sa folositi Hairise Man in 2 cure (aveti nevoie de 2 spray-uri) insa, chiar si asa, va recomandam sa va cumparati doar unul, pentru inceput iar daca incep sa apara schimbari in bine, atunci cumparati si cel de al doilea spray.

În cazul în care sunteți interesat în achiziționarea Hairise Spray, atunci puteți face acest lucru de pe site-ul lor oficial. Produsul este în prezent la un pretul redus cu 50%.
MAI POTI CITI