Pareri PROLESAN Pure. Opinii forumuri beneficii si pret capsula de slabit PROLESAN Pure.

Inainte sa ne facem o parere despre Prolesan Pure arzatorul de grasime pe care nu il gasiti in farmacii, va spunem ca opiniile si comentariile de pe forumurile de slabire sunt amestecate, si cu greu putem afirma ca sunt peponderent favorabile sau nefavorabile mai.

Comentariile negative legate de capsula Prolesan Pure sunt legate de pretul destul de ridicat, aproximativ 177 lei.

Compoziţia unică a capsulelor de slabire  Prolesan Pure vizează, în principal, producerea enzimei AC (adenilat ciclaza), asociată cu membrana calulară.

Această enzimă stimulează, în primul rând, alte enzime, care sunt responsabile cu creşterea masei musculare şi care iniţiază procesul de ardere a grăsimilor.
pareri forumuri prolesan forte capsula de slabire eficienta

Această enzimă transformă acidul ATP în AMPc, care funcţionează ca un regulator responsabil pentru dizolvarea grăsimii la nivel celular.

În plus, AMPc accelerează transportul grăsimilor la nivelul muşchilor, unde trec printr-un proces de ardere, furnizând astfel energie.

Prin urmare, capsulele Prolesan Pure măresc producţia de AMPc, ceea ce duce la sinteza proteinelor şi, în cele din urmă, la creşterea masei musculare.

În plus, suplimentul Prolesan Pure are rolul de a elibera acizi graşi din celule, ceea ce facilitează transformarea acestora în energie. În acest mod, cantitatea de grăsime este redusă.

Ingrediente compozitie capsula de slabire Prolesan Pure:
  • Garcinia Cambogia
  • Extract de cafea verde
  • Acid clorogenic (CGA 50%)
  • Extract de zmeură
  • Extract de urzică indiană

Extractul de urzică indiană facilitează creşterea producţiei de CA. CA- adenilatul ciclaza este o enzimă a membranelor celulare. 

Enzima stimulează, în primul rând, enzimele responsabile pentru creşterea musculară. În plus, acestea iniţiază procesul care permite reducerea grăsimii corporale.

Acidul clorogenic (CGA 50%) este un compus din compoziţia cafelei şi prunelor. 

În organism, limitează pătrunderea zahărului simplu la nivelul celulelor, ceea ce reduce grăsimea corporală cu până la 4.5%. Utilizarea sistematică a acidului clorogenic reduce riscul de diabet.

Mod de administrare  PROLESAN Pure

Se recomandă administrarea suplimentului de două ori pe zi. Fiecare capsulă trebuie administrată cu multă apă. 

Prima capsulă se administrează cu aproximativ 30 de minute înainte de micul dejun şi a doua capsulă cu 30 de minute înainte de cină sau de efectuarea exerciţiilor fizice, cu excepţia cazului în care nutriţionistul sau medicul vă recomandă diferit.

Nu depăşiţi doza recoamndată. 

Prolesan Pure poate fi folosit de majoritatea persoanelor. 

În plus, această formulă poate fi eficientă şi pentru persoanele cu valori AMPc reduse, ceea care rezultă în dificultatea de a pierde în greutate cu alte tratamente.
MAI POTI CITI