Pareri Benzina MOL Racing Fuel 102+ benzina pentru pasionati de condus sportiv.

Parerea consumatorilor despre Benzina MOL Racing Fuel 102+ extrasa din media comentariilor de pe forumurile cu topicuri legate de mol racing fuel 102+ pareri. benzina 102 mol pret, racing fuel mol romania:

1. Pareri Pozitive: 2,70
2. Pareri Negative: 1,40
3. Pareri Neutre: 0,90

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat parerile despre  Benzina MOL Racing Fuel 102+
  • Auto-exprimare - 62%
  • Provocare - 57%

MOL a adus pe piata în România benzina MOL Racing Fuel 102+, un carburant special si unic, adresat in primul rand șoferilor pasionați de condus sportiv și care doresc să beneficieze de o experiență îmbunătățită atunci când se află la volan.

Pareri Forumuri Benzina MOL Racing Fuel 102 plus

MOL Racing Fuel 102+ este un carburant unic, special, destinat mașinilor de curse și celor pasionați de raliuri, dar poate fi folosit cu succes de către toți șoferii care sunt pasionați de condusul sportiv și care se află în căutarea unei experiențe unice la volan.

Benzina MOL Racing Fuel 102+ înglobează know-how-ul valoros al Grupului MOL în materie de carburanți. 

Este o benzină cu cifră octanică ridicată, de minimum 102 COR, și nivel ridicat de oxigen, mărind raportul de compresie și asigurând performanță maximă motorului.

Avantajele utilizării acestui tip de carburant de ultimă generație, prezent doar în rețeaua stațiilor MOL, sunt numeroase: caracteristicile tehnice ale acestui tip de benzină conferă un raport de compresie bun și o performanță ridicată, precum și elasticitate la cuplul motorului. 

Totodată, există și avantaje ale utilizării acestui carburant care depășesc sfera strict tehnică. 

Astfel, MOL acordă 5 puncte de loialitate MultiBonus la fiecare litru de benzină MOL Racing Fuel 102+.

Benzina MOL Racing Fuel 102+ poate fi cumparata din 4 stații din București (Nicolae Caramfil, Timpuri Noi, Muncii, Râmnicu Vâlcea) precum și din Brașov, Cluj și Timișoara. 
MAI POTI CITI