Laila Abdel Hafiz biografie de tanara actrita talentata, interpreta Tatianei din Liber ca pasarea cerului.

Pe scurt, din biografia actritei Laila Abdel Hafiz aflam ca este de origine iordaniana, tatal ei fiind arab, din Iordania

Fiecare prenume al sau are o semnificatie. Laila înseamna seara, iar Abdel, slujitorul lui Allah. Hafiz e numele de clan al familiei tatalui ei.

Nu poate sa spuna ca are o relatie cu tatal ei. El locuieste acum în Iordania si are o noua familie. Se mai suna pe Facebook, dar foarte rar. Mai mult vorbeste cu sotia lui si cu fratii ei. Are o sora de 7 ani si un frate de 5 ani.

Laila Abdel Hafiz studiază Actorie la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, iar pe profilul ei de Facebook scrie ca este singura, nefiind in nici-o relatie.

wiki biografic Laila Abdel Hafiz

Despre tara tatalui sau, Iordania, spune ca este un cosmar! 

În Iordania Laila Abdel Hafiz a fost acum aproximativ 3 ani, în vacanța de vară, și a avut un mare șoc. E o cu totul altă lume.

Laila Abdel Hafiz spune ca suntem foarte norocoși că trăim în România. 

"Noi susținem că la noi e mizerie pe străzi? Să vedeți acolo, ți se lipesc picioarele la propriu. Gunoaie peste tot, cârduri de copii oriunde te uiți... ca la Asia Express..."

poze rare instagram laila abdel hafiz

În Liber ca pasărea cerului, serialul de comedie de la Antena 1 care-i are in distributie pe Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante în rolurile principale, Laila Abdel Hafiz joacă în rolul Tatianei, o domnișoară care lucrează la un salon de masaj alături de colega ei, Mia, interpretată de Alma Costin.

Laila Abdel Hafiz este actrita de teatru si a jucat in urmatoarele piese: Nevasta mea e suvaneza si 12 oameni furiosi.
MAI POTI CITI