Pareri forumuri BEAUTIN Colagen Ser pentru Ten si Ochi cu acțiune hidratantă și antiîmbatranire.

Urmarind formurile de cosmetica se observa ca Beautin Colagen Ser pentru Ten si Ochi beneficiaza de pareri si comentarii pozitive care exprimate pe un ton analitic arata ca in principal consumatorii au apreciat in bine efectele acestui produs asupra starii de santate si frumusete a tenului lor.

Conform prospectului, BEAUTINΤΜ COLLAGEN Face & Eye Serum 30ml este un ser special pentru ten și ochi cu acțiune hidratantă și antiîmbătrânire, cu o textură fină pentru aplicare ușoară și absorbție rapidă.

Beautin Colagen Ser pentru Ten si Ochi  conține in compozitie colagen marin hidrolizat îmbogățit cu acid hialuronic și Matrixyl 3000 brevetat, component cu acțiune clinică dovedită pentru stimularea producerii de colagen.
Opinii forum BEAUTIN Colagen Ser pentru Ten si Ochi

Datorită ingredientelor atent alese, Serul special BEAUTIN COLLAGEN Face & Eye Serum 30 ml ajută eficient la prevenirea și reducerea semnelor de îmbătrânire precoce.

Colagenul de înaltă calitate sub formă de peptide și cu greutate moleculară redusă, ajută la o mai bună absorbție a acestuia.

De asemenea,colagentul provine din sursă naturală pură din pește iar cercetările au arătat că organismul uman valorifică mai ușor colagenul de origine marină. 

Colagenul marin hidrolizat furnizează pielii fractiuni de colagen, amino acizi si peptide care contribuie la regenerarea și fermitatea pielii furnizând de asemenea, protecție anti-rid.

Acidul hialuronic, cunoscut pentru proprietățile lui de revitalizare a pielii, acționează pentru rezultate optime în menținerea nivelurilor de hidratare, a fermității și elasticității pielii. Acidul hialuronic este foarte cunoscut pentru proprietățile sale rehidratante deoarece poate absorbi de 1000 de ori greutatea sa în apă.

Acest ser conține, de asemenea, betaină și Matrixyl 3000, ingrediente care sunt însoțite de mai multe studii clinice individuale pentru eficacitatea lor în domeniul sănătății pielii.

Matrixyl 3000 - un ingredient brevetat -care în mod dovedit sporește nivelurile de colagen din epidermă și deține proprietăți antiîmbătrânire. 

Matrixylul, o peptida, adica un fragment de proteina, inlesneste patrunderea in pielea cremei si stimuleaza productia proprie de colagen. 

Nu este suficient ca produsul sa contina toate ingredientele necesare pentru diminuarea ridurilor, acestea trebuie sa patrunda in adancime in piele pentru a-si face efectul. 

Studii clinice au demonstrat ca Matrixyl ajuta cu adevarat la reducerea liniilor fine de peten, creste fermitatea pielii, ajutand-o cu adevarat sa para mai tanara.

Mod de utilizare Beautin Colagen Ser pentru Ten si Ochi: Serul se aplică dimineața și seara pe fața curățată în prealabil și în jurul ochilor.

Se întinde cu ușurință și se absoarbe rapid datorită texturii sale fine, lăsând pielea fină și netedă.
În momentul în care este complet absorbit, peste ser se poate aplica orice alt produs cosmetic.

Parerea noastra este ca principalul avantaj al BEAUTIN COLLAGEN Face & Eye Serum il reprezinta prezenta in compozitie a colagenului marin care este potentat de inovatorul Matrixyl 3000 totul la un pret accesibil de aproximativ 150 lei. (VERIFICA PRETURILE)
MAI POTI CITI