Impresii PENSIUNEA DRACHENHAUS BRASOV. Pareri cazare 4 stele Brasov. Preturi bune.

Pensiunea Drachenhaus din Brasov, parerea comentariilor de pe site-urile de rezervari online, grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despe hotel 4 stele poiana brasov, hotel ambient brasov, hotel brasov 5 stele- Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,63.

1. Pareri Pozitive - 1,90
2. Pareri Negative- 0,50
3. Sentiment neutru - 2,60

Care este parerea turistilor despre Pensiunea Drachenhaus Brasov (media review-urilor de pe principalele site-uri de booking):
  Pareri Impresii Pensiunea Drachenhaus din Brasov
 1. Servicii - 8.3
 2. Locatie - 8,6
 3. Curatenie - 8,5
 4. Confort - 8,8
 5. Facilitati - 8,4
 6. Personal - 8,4
 7. Raport calitate / pret - 8,7
 8. Securitate - 8.5
 9. Locuri de parcare - 8,1
 10. Dimensiunile camerelor - 8,2
 11. WiFi/Internet gratuit - 8,2
Nevoile turistilor care si-au exprimat parerile despre Pensiunea Drachenhaus Brasov
 • Organizare - 64%
 • Stabilitate - 54%
 • Entuziasm - 53%
Emotia parerilor referitoare la (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,63
Surpriza - 0,56

La pachet cu pensiunea din Poiana Brasov, Simona Halep a cumparat si hotelul Drachenhaus din Brasov, situat pe strada Nicolae Balcescu, chiar în centrul istoric. Pentru cele doua proprietati Simona Halep ar fi platit 2 milioane de euro.

Găzduite de o clădire istorică din secolul al XIX-lea, camerele pensiunii brasovene, Drachenhaus,
sunt amenajate cu mobilier recondiţionat, podea din salcâm şi stejar masiv, covoare din lână şi travertin italienesc de Tivoli în băi.

Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu.

Situate la etajele superioare, unele camere au vedere la grădină.

Conexiunea WiFi este gratuită în întreaga proprietate, iar în camere există şi acces la internet prin cablu.

Mic-dejunul este servit à la carte, totul fiind proaspăt pregătit, din produse de cea mai bună calitate, pentru a asigura oaspeților o experiență unică de la prima oră a dimineții.

Oaspeții sunt așteptați să încerce și pe parcursul întregii zile restaurantul/barul din incinta locației, acesta fiind evaluat Top Rated de către Tripadvisor si "Superb" pe Booking.

Orașul oferă posibilitatea oaspeților de a se bucura de multiple activități atât în aer liber: ciclism, drumeții, tenis, cât și activități indoor: muzee, biserici, expoziții (Muzeul Strada Sforii - la distanța de 2 minute de mers pe jos; Biserica Neagră la 5 minute distanță de mers; Sinagoga Evreiască la doar 400 de metri distanță de proprietate.

Camerele Superior Double Room, dotate cu baie cu dus,  papuci de casa, uscator de par,  televiziune prin cablu/satelit, Telefon,  CD/DVD player, au preturi care pornesc de la 643 lei.

Principala parere negativa a turistilor legata de pensiunea Drachenhaus din Brasov este faptul ca ar trebui sa se asigure locuri proprii de parcare, tinand cont ca exista o parcare mare in fata disponibila.
MAI POTI CITI