Biografia Ester Peony: un Show prost care NU a calificat Romania la Eurovision 2019.

Comparata la misto cu Wednesday din Familia Addams, Ester Peony, acest "talent super-talentat si cret" ales de doi jurati gay,  a reusit cu succes sa nu califice Romania in finala Eurovision 2019.

Bine, nici macar nu este o premiera. Ester Peony i-a urmat fidel pe cei de la trupa The Humans, care in premiera au ratat calificarea în finala Eurovision 2018.

Insa cei de la TVR, tocand cu nesimtire banii de la buget, sunt mai idioti de la an la an neintelegand deloc ce inseamna fenomenul Eurovision si se incapataneaza sa trimita toate nulitatile la acest eveniment muzical european care are un anumit specific.

TVR: Eurovision nu este "Steaua fara numar" sau "Floarea din gradina". Suntem totusi in secolul XXI... iar realitatile s-au schimbat fie ca ne place fie ca nu.

talentata Ester Peony e atat de proasta incat nu s-a calificat la eurovision

Conform biografiei, in vârstă de 25 de ani, pe numele real Ester Alexandra Creţu, Ester Peony este cântăreaţă şi compozitoare.

Alexandra Creţu si-a descoperit pasiunea pentru muzică în copilărie, pe când locuia cu familia în Montréal, Canada.

Ester Peony a studiat jazzul de la vârsta de opt ani, iar, de la 12 ani, s-a întors în România, unde a studiat pianul, la Şcoala Dinu Lipatti din Piteşti.

Alexandra Creţu a făcut studii de chitară clasică şi canto. În 2013, a fost admisă la Conservatorul din Bucureşti, unde a studiat jazz.

Ester Peony a compus muzică pentru artişti precum DJ Rynno, Sylvia, Tamy şi Pepe. În 2015, a lansat primul ei single, "Sub aripa ta" (Vescan), care a avut 16 milioane de vizualizări pe YouTube.

În 2016, Ester a mers în primul ei turneu, alături de Puya, Vescan, Doddy şi Anastasia.

La începutul lui 2018, a lanat un EP, "Dig It", cu patru piese. Piesa "On a Sunday" a fost compusă de Ester împreună cu Alexandru Şerbu şi Ioana Victoria Badea.

Asadar mult hipsterism elitist care s-a dovedit ca nu este deloc apreciat de publicul european fan al Eurovision. Public care pe retelele sociale au transmis sec: "Romania: Stop stereotyping us as vampires!"

Cele mai bune performanţe ale României la concursul Eurovision au fost: de 2 ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem - Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi - Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu - Atena, 2006).
MAI POTI CITI