EXIT POLL CURS şi AVANGARDE Referendum 2019 & Alegeri Europarlamentare Romania. Cote PARIURI.

Alegeri europarlamentare 2019 sondaje Pe 26 mai 2019 cele mai fierbinti subiecte al momentului vor fi EXIT POLL-urile CURS şi AVANGARDE Alegeri EuroParlamentare si referendum pe justitie.

UPDATE 3: Pe surse.... după ce în prima parte a zilei PSD conducerea autoritar, cu peste 30%, iar PNL era pe locul 2, situaţia tinde să se modifice radical. Fără a lansa informaţii despre procentele Exit Poll-ului Curs - Avangarde, estimările partidelor arată că formaţiunile noi, în principal Alianţa USR-PLUS, vin tare din urmă

Referendum mai 2019 intrebari cu raspuns dar fara finalitate practica dupa opinia unor politologi.

Interesul pentru rezultatul sondajelor exit poll europarlamentare 2019 va fi ridicat si pentru ca unii dintre noi au pus pariuri pe rezultatele finale ale acestor alegeri europarlamentare. Iar unele cote la pariurile pentru rezultatele finale europarlamentare 2019 sunt cu adevarat ispititoare.

Biroul Electoral Centrala acreditat CURS şi AVANGARDE pentru efectuarea de exit poll-uri la ieşirea de la urne la alegerile europarlamentare 2019 din 26 mai, la nivel naţional.

Potrivit unei decizii a BEC, operatorii de sondaj exit poll ai CURS şi AVANGARDE au acces în baza unei acreditări în zona de protecţie de 500 de metri a secţiilor de votare insa fără a avea acces în secţiile de votare.
rezultate exit poll alegeri mai 2019 referendum pentru justitie curs avangarde
rezultate alegeri europarlamentare 2019  judete

Rezultatele alegerilor europarlamentare 2019 vor fi asteptate cu mare interes. Asta daca ne luam dupa fierberea bulelor de pe retelele de socializare.

Alegeri europarlamentare 2019 buletin de vot Sau poate nu.... Multi mieaza pe Referendumul convocat de Presedintele Romaniei ca magnet pentru iesirea la vot a romanilor.

Presedintele Klaus Iohannis a convocat un referendum consulativ pe probleme de justitie, la care cetatenii sunt îndemnati sa voteze cu „DA” sau „NU”.

Stampilarea buletinelor de vot la Eupralamentare pare sa fie legata in mintea unora de stampilarea buletinelor de vot la Referendum. Adica te duci pentru referendum 2019 si bagi o stampila si pe buletinul de la europarlamentare si invers.

Dar daca prezenta va fi mica, mica... asa pe la 30% ce vor faci distinsii politicieni???

Insa vremea pe 26 mai 2019 pare a fi conform prognozelor meteo una calduroasa, de vara, tocmai buna pentru o iesire in oras, in parc, la teresa etc.

Asa ca poate romanii chiar nu vor fi intersati de Exit Poll-urile CURS şi AVANGARDE de la europarlamentarele 2019.

Cote case de pariuri castigator Alegeri Europarlamentare 2019 Romania
  • PSD cota 1.45
  • PNL cota 2.70
  • USR+PLUS cota 9.00
  • ALDE cota 30.00
  • PRO ROMANIA cota 40.00
  • PMP cota 250.00
  • UDMR cota 200.00
  • U.N.P.R. 500.00
  • Alt partid 500.00

Asadar, daca PSD castiga Alegerile Europarlamentare 2019 si pariati 100 de lei veti castiga 45 de lei. Slabut desigur.

Daca insa USR castiga Alegerile Europarlamentare 2019 atunci veti baga in portofel 900 de lei. Parca, parca... devine interesant si bans sa pariezi pe alianta USR-PLUS.

Si se stie, nicioadata "casa" nu pierde la jocurile de noroc! 

Iata si intrebarile la care puteti sa raspundeti cu da sau nu la Referendumul din mai 2019

Cetățenii romanii sunt chemați să se pronunțe prin DA sau NU cu privire la următoarele întrebări:

1. Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție?

2. Sunteți de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul infracțiunilor, pedepselor și al organizării judiciare și cu extinderea dreptului de a ataca ordonanțele direct la Curtea Constituțională?

UPDATE 2: Romanii par a nu fi foarte interesati de aceste alegeri. Volumul cautarilor pe internet este scazut si in general se axeaza pe urmatoarele topicuri: referendum 26 mai 2019, alegeri 26 mai candidati, ce se voteaza pe 26 mai, referendum mai 2019, alegeri europarlamentare 2019 legislatie, 26 mai vot, reguli alegeri europarlamentare.

#VINALEGERILE
MAI POTI CITI