BALMAIN COULEURS COUTURE pareri tratament SPA pentru vopsirea parului.

Pe forumuri, parerile clientelor despre BALMAIN COULEURS COUTURE scot in evidenta eficiența extraodinară a tratamentului SPA Balmain Couleurs Couture care oferă culori vibrante, cu rezistenta de lungă durată, infuzate cu ingrediente care sporesc culoarea şi vitalitatea părului, ce poartă semnătura brandului: Argan Elixir şi Proteină de Mătase.

Tratamentul de vopsire a parului Balmain Couleurs Couture este prezentă doar în saloanele de lux și conține un număr exclusiv de 60 de nuanțe, pentru creativitate fară limite. 

Gama Couleurs Couture o textură luxoasă , cremoasă, ușoară, cu un conținut de amoniac scăzut, cu micro pigmenți puri de bază de albastru/violet, infuzată cu Proteine de Mătase, Argan Elixir, Ulei de Nucă de Cocos și Ulei de semințe de In.

BALMAIN COULEURS COUTURE opinii forumuri vopsirea profesionala a parului

Tratamentul spa BALMAIN COULEURS COUTURE poate fi adaptat pentru orice tip de client. 

Această experienţa începe prin consultarea personalizată a culorilor, continuă cu un Tratament SPA pentru colorarea părului şi se termină cu recomandări şi sfaturi pentru acasă.

Balmain vă oferă posibilitatea să testați culorile fără compromisuri cu ajutorul Consultation Boutique un mod revoluționar de a încerca o culoare nouă, cu ajutorul unui sistem de lux cu clipsuri.

Clipsurile conţin o varietate de tonuri, inclusiv tonuri naturale, calde şi reci, care permit testarea fără un angajament. 

Prin vizualizarea culorii în părul dumneavoastră, veţi observa diferenţa şi veţi câştiga încredere să vă schimbați culoarea. Astfel veţi observa cu uşurinţă care tonuri vi se potrivesc cel mai bine.

BALMAIN COULEURS COUTURE acoperă 100% părul alb (N/0.2/ 0.3/0.35) și oferă o deschidere de pănă la 4/5 nivele și oferă rezultate de lungă durată.

Pentru a finaliza experienţa BALMAIN COULEURS COUTURE, fiecare Tratament SPA este prevăzut cu un serviciu suplimentar. 

Acest serviciu include o consultaţie personalizată si un tratament special pentru acasă, un prim pas al unei rutine de îngrijire a culorii. 

Tratamentul pentru acasă este recomandat să se folosească la 24 sau 48 ore după serviciul de culoare, după ce pigmentul este complet stabilizat, pentru a revitaliza părul şi proteja culoarea.
MAI POTI CITI