ZUZU FIT pareri noua gama de lactate bogate in PROTEINE la un pret bun pentru sportivi.

Compania Albalact a lansat recent Zuzu Fit, o gamă de lactate bogate in proteine special creată pentru sportivi și pentru persoanele care practică activități fizice în mod constant.

ZUZU FIT iaurt de baut si lapte bogat in proteine, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate:

1. Pareri Favorabile - 2,70
2. Opinii Nefavorabile- 0,70
3. Comentarii Neutre - 1,60

Emotia impesiilor referitoare la ZUZU FIT pentru sportivi (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,64
Incredere - 0,59

pareri forum zuzu fit bogat in proteine

Conform informatiilor nutritionale produsele ZUZU FIT au un conținut bogat în proteine și un conținut redus de zahăr și grăsime.

Perfecte ca si gustare, lactatele Zuzu Fit îi ajută pe sportivi să-și crească rezistența la efort și să se recupereze mai ușor după antrenament.

Gama de lactate bogate in proteine Zuzu Fit este disponibilă în câte două sortimente de lapte (Zuzu Fit cu vanilie și cu cacao) și iaurt de băut (Zuzu Fit cu fructe tropicale & ghimbir și cu căpșuni & fructe roșii).

Gama fiind completata si de două sortimente de baton proteic Zuzu Fit (cu ciocolată albă & aromă de căpșuni și cu ciocolată & aromă de mentă).

În prezent, produsele lactate bogate in proteine Zuzu Fit sunt disponibile în Carrefour, Cora și Kaufland, dar procesul de listare continuă.

Zuzu este brand-ul are a adus în România primul si cel mai folosit ambalaj modern pentru laptele proaspat - cutia de carton Tetra Top. Inovatia din 2006, dar nu numai, a dus la cresterea consumului de lapte si a facut din Zuzu liderul pietei de lapte proaspat.
MAI POTI CITI