Pareri bune Electrocasnice ARCTIC Best Buy Award 2019/2020. Cel mai bun raport calitate-pret. 5 ani GARANTIE.

Consumatorii au opinii si pareri bune despre ARCTIC, brand care a fost votat brandul de electrocasnice ce oferă cel mai bun raport calitate-preț.

In piața din România, compania Arctic oferă consumatorilor o gamă completă de peste 160 de produse, de la aparate frigorifice, mașini de spălat rufe sau vase, aragaze și hote, până la electrocasnice încorporabile (plite și cuptoare), dar și un pachet complet de servicii.

Arctic deține cea mai mare rețea de service cu acoperire la nivel național, care asigură consumatorilor servicii de calitate pe întreaga durată de viață a produselor electrocasnice, alături de consultanță specializată.

Mai mult, produsele electrocasnice de la Arctic beneficiază de 5 ani garanție, iar consumatoriii au posibilitatea de a le testa timp de 45 de zile.

pareri bune oferte arctic cuptoare incorporabile masini de spalat si frigidere

Acum, Arctic, liderul incontestabil a pieței de electrocasnice din România, a fost certificat drept brandul de electrocasnice ce oferă cel mai bun raport calitate-preț de către International Certification Association (ICERTIAS), demonstrând că este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri românești. Certificarea a fost primită în urma votului românilor și este parte a studiului ICERTIAS Best Buy Award 2019/2020. (AICI CELE MAI BUNE OFERTE ARCTIC)

Cu o istorie de aproape 50 de ani, Arctic se află în topul preferințelor românilor, fiind un brand recunoscut pentru calitatea produselor sale, pentru expertiza în domeniul electrocasnicelor, dar și pentru faptul că s-a adaptat constant nevoilor consumatorilor săi, inovând și dezvoltând portofoliul de produse.

Certificarea Best Buy Award 2019/2020 a fost acordată brandului ARCTIC ca urmare a răspunsurilor oferite de 1.200 de consumatori români participanți la studiu. 

Consumatorii respondenți au fost întrebați care este cel mai bun brand de electrocasnice din România, în funcție de raportul calitate-preț, iar cei mai mulți dintre aceștia au menționat Arctic. 

Menirea studiului ICERTIAS Best Buy Award este de a cunoaște experiențele utilizatorului și percepțiile referitoare la produsele și serviciile despre care aceștia consideră că oferă cel mai bun raport preț-calitate.
MAI POTI CITI