Soția părintelui Vladimir Florea s-a SPANZURAT. Anca-Ştefania Florea a MURIT in comuna Valu lui Traian

Tristete fără margini în familia unui preot din Constanța, chiar în Săptămâna Patimilor. Soția părintelui Vladimir Florea, Anca-Ştefania Florea a ales sa moara prin spânzurare, la vârsta de 37 de ani. 

În urmă cu 6 luni, preoteasa Anca-Ştefania Florea a adus pe lume un băiețel.

Anca-Ştefania Florea locuia împreună cu familia într-o casă din comuna Valu lui Traian. Miercuri, tânăra in varsta de 37 de ani a fost găsită spânzurată în casă de rude care a sunat ingrozite la numarul de urgente 112.

Medicii chemați de urgență nu au mai reușit să o readucă la viață pe tânăra mamă.

„La data de 24 aprilie, în jurul orei 13, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Valu lui Traian au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă din localitate se afla o persoană spânzurată.
Anca-Stefania Florea a murit sinucidere misterioasa

Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală", au precizat reprezentanții Poliției Constanța, conform observator.tv.

În perioada 2011-2013, preotul Vladimir Florea, soțul femeii, a slujit la biserica din localitatea Oituz. Mai apoi, părintele a fost transferat la Catedrala Arhiepiscopală Sfinţii Petru şi Pavel din Constanţa.

Reprezentanții Arhiepiscopiei l-au acuzat pe Vladimir Florea de rânduieli nebisericeşti, motiv pentru care au decis să-l țină sub observație canonică.

La presiunea enoriașilor care au venit la Arhiepiscopie, reprezentanții Bisericii i-au permis părintelui Florea să oficieze din nou slujbe.

Părintele Vladimir Florea a publicat un mesaj pe Facebook după moartea soției sale. „Dumnezeu să te ierte! Preoteasa mea bună şi blîndă la inimă, Anca-Ştefania, Îngerul meu care va veghea de sus din Împărăţia lui Dumnezeu, pentru Serafim şi Mine, care doriţi să vă luaţi rămas bun, la Cimitirul Central”, a scris preotul Vladimir Florea.
MAI POTI CITI