Pareri Coca-Cola ENERGY Noul energizant alternativa la Red Bull. Informatii nutritionale.

Sa ne facem o parere despre noul energizant Coca-Cola ENERGY, produs nou cu care compania incearca sa il detroneze pe micul gigant "Red Bull".

Pe forumurile analizate, opiniile si comentariile referitoare la Coca-Cola ENERGY sunt amestecate.

De exemplu unii consumatori apreciaza faptul ca energizantul Coca-Cola nu contine taurina in timp ce altii sunt de parere ca este un minus de "neiertat".

Compania Coca-Cola plănuiește să extindă lansarea Coca-Cola Energy pe mai multe piețe la nivel global în 2019, concentrându-se inițial pe piețele europene. 

Pe lista scurtă a lansarilor se află Spania și Ungaria, unde produsul urmează să fie lansat luna aceasta.
coca cola energy pareri nou energizant fara taurina

Coca-Cola Energy conține cafeină obținută din surse naturale, extracte de guarana, vitamina B și nu are adaos de taurină, ca în cazul energizantelor clasice. 

Ca si informatii nutritionale Coca-Cola Energy conține 80 mg de cafeină per doza de 250 ml, varianta regular are 26 g de zahăr per doză – la fel ca și conținutul de zahăr dintr-o cola standard.

Noul energizant va fi disponibil și în varianta Coca-Cola Energy Zero Zahăr. Cele 2 produse vor fi disponibile în doze de 250 ml în rețelele de magazine.

Noul ergizant Coca-Cola Energy se lansează cu o identitate vizuală care iese în evidență, dar și cu o campanie de marketing dinamică, ce se va desfășura în România în lunile următoare.

În ultima perioada Coca-Cola a făcut investiții semnificative în extinderea portofoliului, printre noile produse numărându-se AdeZ, Fuzetea, SmartWater (lansari despre care am scris).

Opinia noastra este ca energizantul Coca-Cola Energy include ingrediente din surse naturale (lucru de apreciat) și are un gust delicios și revigorant ca al unei Cola clasice.
MAI POTI CITI