Opinii forum DANONINO cel mai cel pentru ghiozdanel: nou iaurt hranitor si delicios.

Danonino vine și de această dată în sprijinul părinților, oferindu-le soluția potrivită pentru stilul lor de viață tot mai dinamic prin lansarea a 3 sortimente noi de iaurt pe care îl poti lua cu tine oriunde afara.

DANONINO cel mai cel pentru ghiozdanel, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate:

1. Pareri Favorabile - 2,50
2. Opinii Nefavorabile- 0,70
3. Comentarii Neutre - 1,80

Emotia impesiilor referitoare la DANONINO cel mai cel pentru ghiozdanel (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,61
Anticipare - 0,57

pareri forumuri iaurt danonino cel mai cel pentru ghiozdanel

Cu un ambalaj special, noul iaurt Danonino cel mai cel pentru ghiozdănel este perfect pentru a fi luat la joacă în parc, în excursie, în plimbările mai lungi ori în pauza de la școală sau grădiniță, atunci când cei mici au nevoie de o gustare rapidă și hrănitoare.

Ambalajul noului iaurt pentru copii Danonino cel mai cel pentru ghiozdănel permite o deschidere ușoară și îl face simplu de folosit.

În același timp, poate fi transportat cu ușurință în geanta părinților sau în ghiozdanele celor mici.

Noul Danonino este o gustare hrănitoare și delicioasă, potrivită atunci când ești în continuă mișcare afară, la joacă sau la școală.

Iaurtul îmbogățit cu vitamina D și calciu, pe care micuții îl adoră, vine acum într-un ambalaj practic și foarte ușor de utilizat, oriunde, chiar și la joacă, fiind perfect pentru consum până la 4 ore de la scoaterea din frigider.

Noul iaurt Danonino „cel mai cel pentru ghiozdănel”, este disponibil în magazine în 3 variante delicioase, căpșuni, căpșuni-banane și vanilie, care vin în ambalaje de 70 grame.

Parerea noastra este ca gustoase și hrănitoare, iaurturile Danonino imbogatite cu calciu și vitamina D, sunt utile pentru creșterea și dezvoltarea normală a oaselor celor mici.
MAI POTI CITI