Pareri CALCIVID CITRAT Beres pretul corect al tratamentului adjuvant al Osteoporozei.

Calcivid - Formula citrat Beres, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,63.

1. Pareri Pozitive - 2,80
2. Opinii Negative- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,40

Emotia parerilor referitoare la Calcivid Citrat Beres (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,56
Incredere - 0,62

La  momentul analizei comentariilor pretul unei cutii de Calcivid Citrat de la Beres cu 30 de comprimate avea pretul mediu de 22 lei.

Potrivit prospectului, Calcivid Citrat este un tratament adjuvant al osteoporozei, nu favorizeaza depunerea calculilor renali.
calcivid citrat opinii forum osteoporoza
Favorizeaza absorbtia calciului la nivelul intestinelor si ajuta la  depunerea lui la nivelul oaselor.

Calcivid citrat este recoamandat in cazul consumului redus de produse lactate (regimuri hipocalcice), necesitati crescute de calciu si vitamina D3: perioada de crestere intensiva la tineri, sarcina si alaptare, instalarea menopauzei si in post-menopauza, pentru cei care lucreaza in pozitie sezuta sau cu posibilitati reduse de miscare, pentru cei care nu sunt expusi la razele solare timp indelungat, in timpul curelor de slabire (alimentatie carentiala), fumatorilor, consumatorilor de cafea si/sau alcool.

Produs majoritar din substante naturale, CalciviD citrat poate fi luat pe stomacul gol, nu irita mucoasa gastrica si nu necesita prezenta de acid clorhidric.

Resorbindu-se rapid in cantitate suficienta, CalciviD citrat aduce doza de calciu necesara sanatatii si rezistentei oaselor, dar cu un rol important si in circulatia singelui si in functionarea normala a inimii.

La asimilarea eficienta contribuie si continutul de vitamina D din combinatia optima indispensabila a formulei Calcivid citrat: 300 mg calciu citrat – legaturi organice si 200 UI vitamina D3.

Mod de administrare Calcivid Citrat Beres:

Adulti si copii peste 7 ani se recomanda 1-2 comprimate filmate pe zi. 

De preferinta se va administra dupa mese. La nevoie, comprimatele filmate se pot diviza.

Precautii in administrarea Calcivid Citrat

Nu este recomandata administrarea produsului in caz de insuficienta renala, calculoza renala si hipertiroidism. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. 
MAI POTI CITI