Cum sa ma protejez de GANDURILE celorlalti? LEGEA ATRACTIEI exista si ofera ofera rezultate precise.

Intrebarea din titlu "tradusa" pe intelesul tuturor inseamna: cum ne protejam de altii care gândesc diferit de noi, suficient de diferit atat cat sa ne invadeze spatiul personal.

Controlarea gandurilor negative. Elibereaza te de ganduri negative. Detasarea de ganduri negre. De ce apar gandurile intruzive.

Daca nu întelegeti ca ceilalti nu pot intra în viata voastra daca nu îi invitati prin gândurile voastre, atunci sigur ca va veti îngrijora gândindu-va la ce fac ceilalti. Dovada stau si numeroasele curiozitati legate de: persoane care emana energie negativa, persoane care absorb energia, distrugerea energiilor negative etc.

Dar atunci când întelegeti ca nimic nu poate intra în viata voastra daca nu îl chemati prin gândurile voastre - cu emotii si mari sperante - atunci, daca nu veti realiza acest echilibru delicat, nu veti primi acel lucru.

Atunci când veti întelege puternicele Legi universale, nu mai simtiti nevoia de ziduri, baricade, armate, razboaie sau închisori; pentru ca întelegeti ca sunteti liberi sa va creati lumea asa cum vreti voi sa fie, în timp ce ceilalti îsi creeaza propria lor lume asa cum doresc, si alegerea lor nu este o  amenintare pentru voi.
legile cosmice ale atractiei si cum ne afecteaza gandurile altora

Nu puteti sa va bucurati de libertate absoluta în absenta acestei cunoasteri. 

In aceasta lume fizica,  exista acele lucruri cu care sunteti într-o armonie absoluta, si exista lucruri cu care sunteti într-o totala dizarmonie - si exista unele care sunt undeva pe la mijloc. 

Dar voi nu ati venit aici pentru a distruge sau împiedica lucrurile cu care nu sunteti de acord, pentru ca acesta este un lucru aflat în continua transformare. 

In loc de asta, ati venit aici pentru a identifica, clipa de clipa, segment de segment, zi dupa :zi, si an dupa an, ce anume va doriti, si sa folositi puterea gândului vostru ca sa va concentrati asupra acelui lucru si sa permiteti fortei Legii Atractiei sa îl atraga spre voi.

Legea Atractiei exista, fie ca voi întelegeti ca ea exista sau nu. Ea va raspunde întotdeauna si va ofera rezultate precise, care corespund întotdeauna gândurilor voastre.

Constientizarea puternicei Legi a Atractiei, împreuna cu hotarârea de a fi atenti la emotiile voastre si dorinta de a va simti bine, va face ca sa traiti bucuria Creatiei la Vointa.
MAI POTI CITI